Ο Robert Downey jr επιβεβαίωσε επίσημα την επιστροφή του στην κινηματογραφική σειρά «The Avengers» (Οι Εκδικητές), βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ της Marvel.

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Iron Man, εμφανίζεται και στο τρίτο μέρος της σειράς, στην ταινία «Avengers: Infinity War», που θα προβληθεί στις αίθουσες τον Μάιο του 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ όμως η επιστροφή του στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς που έχει προγραμματιστεί για το 2019 ήταν αμφίβολη, ο Robert Downey jr επιβεβαίωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πρώτη φορά ότι θα συμμετάσχει.

Ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία της δικής του καρέκλας από το κινηματογραφικό πλατό που γράφει Τόνι Σταρκ μαζί με εκείνες των άλλων υπερηρώων, Ant Man -Σκοτ Λανγκ (Πολ Ραντ), Black Widow Νατάσα Ρομανόφ (Σκάρλετ Γιόχανσον) και Captain America-Στιβ Ρότζερς (Κρις Έβανς).

Την ταινία, η οποία στη Βρετανία θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2019 και στις ΗΠΑ έναν μήνα αργότερα, τον Μάιο του 2019, θα σκηνοθετήσουν οι αδελφοί Τζο και Άντονι Ρούσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης