Στην τελική ευθεία για τον γάμο τους που θα γίνει στις 3 Ιουλίου βρίσκονται ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Ο Σάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε με τα πιο γλυκά και ερωτικά λόγια για τη σύντροφο της ζωής του.

Ένας από τους λόγους ήταν πράγματι και η επιθυμία της μεγαλύτερης κόρης σας, της Αναστασίας;

«Ο γάμος πάντα ήταν στο μυαλό μου και της έχω κάνει αμέτρητες προτάσεις γάμου! Σίγουρα, τα παιδιά έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να αποφασίσουμε να γίνει ο γάμος, αλλά πάνω απ’ όλα πιστεύω ότι αισθανθήκαμε και οι δύο ότι τώρα είναι η στιγμή. Θέλουμε να είναι μια γιορτή για μας, τους φίλους μας και να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις για τα παιδιά μας και την οικογένειά μας» είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής στο “TV Έθνος”.

Γυρίζω τον χρόνο αρκετά πίσω. Ποια είναι η εικόνα που σου έχει εντυπωθεί πιο έντονα από την Κάτια όταν το 2004 κάνατε εκείνα τα πολυήμερα γυρίσματα για μια διαφημιστική ταινία στην Κρήτη;

«Την Κάτια την είχα γνωρίσει πιο πριν από τα γυρίσματα. Ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή, μία πρωτοφανής έλξη, σαν να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας, ένα σπάνιο συναίσθημα. Στα γυρίσματα στην Κρήτη βεβαιώθηκα ότι θα είναι η γυναίκα της ζωής μου.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζείτε σχεδόν από την αρχή της γνωριμίας σας μαζί, έχετε αποκτήσει τέσσερα υπέροχα παιδιά. Έχεις το άγχος που καταλαμβάνει αρκετούς άντρες μήπως η τυπική διαδικασία του γάμου αλλάξει κάτι στη σχέση σας;

«Η σχέση μας με την Κάτια είναι δοκιμασμένη και ισχυρή! Δεν μπορεί να κλονιστεί από άγχη και αγωνίες, είναι σχέση ζωής!»

Και εσύ και η Κάτια είστε απόλυτα αναγνωρίσιμα πρόσωπα. Σε απασχολεί η διαχείριση της δημοσιότητας από τα παιδιά τώρα που αρχίζουν να μεγαλώνουν και να αντιλαμβάνονται πράγματα; Η Κάτια ανέφερε πως ήταν «η αγωνία μας με την Αναστασία. Δεν είναι πάντα εύκολο»…»

«Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά αρχίζουν να αντιλαμβάνονται περισσότερα. Με την Κάτια τους εξηγούμε ότι αποτελεί μέρος της δουλειάς μας. Μέσα στο σπίτι είμαστε η μαμά και ο μπαμπάς και προσπαθούμε τα παιδιά μας να έχουν μια ήρεμη, φυσιολογική παιδική ηλικία, αισιόδοξη και θετική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης