Και από εκεί που ο Μάρκος Σεφερλής και ο Πέτρος Κωστόπουλος για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκτόξευαν «πυρά» και μη κολακευτικά σχόλια ο ένας για τον άλλον, ο ηθοποιός δείχνει να έχει τη διάθεση να «ρίξει» τους τόνους σε μία κόντρα που ουσιαστικά σύμφωνα με τον ίδιο να έχει λόγους ύπαρξης.

Και αφού ήταν καταπέλτης στις δηλώσεις του για τη συμπεριφορά του Δημήτρη Ουγγαρέζου, στη συνέντευξή του στο ΟΚ, ο Μάρκος Σεφερλής ήταν πιο ήπιος για τον εκδότη-παρουσιαστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε ένα κείµενό του σχολίασε ότι ψάχνεις αφορµή για να βρεις εχθρούς και να γίνει τζερτζελές.

« Θεωρώ ότι από τις πράξεις όλων µας, στα χρόνια που υπάρχουµε στον χώρο, µπορεί να καταλάβει ο κόσµος ποιος κάνει κάτι και γιατί. ∆εν νοµίζω ότι έχω δείξει ότι ψάχνω αφορµές για να ασχολούνται µαζί µου. Υπάρχω 25 χρόνια στον χώρο, παίζω στο θέατρο χειµώνα-καλοκαίρι και δεν έχω προκαλέσει ποτέ, κάνοντας στηµένες φωτογραφίσεις ή προβάλλοντας τεχνηέντως την προσωπική µου ζωή. Κοιτάω να κάνω τη δουλειά µου και θέλω να ασχολούνται µόνο µε αυτή. ∆εν είµαι ένας άνθρωπος που νοµίζει ότι τον κυνηγούν όλοι, ούτε βλέπω γύρω µου φανταστικούς εχθρούς. ∆εν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο δημοσιογράφο για να του πω γράψε αυτό ή πες εκείνο και θεωρώ ότι όλοι οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν ότι θα απαντήσω µόνο όταν ερωτηθώ. Ουσιαστικά θα απαντήσω µόνο όταν δω ότι κάποιος έχει εµπάθεια ή εµµονή µαζί µου».

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης