Την πιο δύσκολη και σημαντικότερη μάχη της ζωής του δίνει αυτόν τον καιρό ο Στάθης Ψάλτης, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του να του δίνει δύναμη.

Ο 66χρονος ηθοποιός εδώ και περίπου δύο εβδομάδες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», παλεύοντας να σταθεί εκ νέου στα πόδια του και να νικήσει τον καρκίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι θεράποντες ιατροί του κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του.

«Βράχος» στέκεται δίπλα του η δεύτερη σύζυγός του, η Χριστίνα, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται και η πρώτη σύζυγός του, η Κάτια, η κόρη τους Μαίρη και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από πέντε ημέρες τον Στάθη Ψάλτη επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ο επί πολλά χρόνια φίλος του Λευτέρης Πανταζής. Το zougla.gr επικοινώνησε με τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος και μας δήλωσε αποκλειστικά: «Ήταν καταβεβλημένος. Ο Στάθης έχει κουραστεί σωματικά και ψυχικά, ωστόσο δεν χάνει το χιούμορ του. Χάρηκε πολύ που με είδε, δεν το περίμενε. Καθίσαμε και κουβεντιάσαμε για λίγο και θυμηθήκαμε τα παλιά και γελούσαμε».

«Μίλησα και με τους γιατρούς του Στάθη, οι οποίοι πραγματικά με πολλή αγάπη έπεσαν πάνω του από την πρώτη στιγμή για να τον βοηθήσουν. Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ελπίζουν ο Στάθης να επιστρέψει και πάλι δυνατός» πρόσθεσε.

Να θυμίσουμε πως όλα άρχισαν τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο αγαπημένος μας Έλληνας ηθοποιός βρισκόταν στην Πτολεμαΐδα για να παίξει μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του θιάσου στην επιθεώρηση «Όλοι μαζί… τη φάγαμε», στο πλαίσιο μιας μεγάλης περιοδείας στην περιφέρεια. Εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι γιατροί τού συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία που έκανε για να φροντίσει τον εαυτό του.

Αγγελική Στόγια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης