Μία νέα κόντρα στην ελληνική σόουμπιζ ξεκίνησε στα καλά καθούμενα μεταξύ του Θέμη Γεωργαντά και του Όθωνα Μεταξά, με αφορμή ένα βίντεο από το «Your Face Sounds Familiar».

«Θέλω να ευχηθώ “καλό Καλοκαίρι”” στον κύριο Γεωργαντά και να κοιτάξει λίγο τα αυτιά του γιατί ακούει ανθρώπους να ρεύονται. Δεν ξέρω αν είναι στη δική του αγωγή και παιδεία να ρεύεται δημοσίως, αλλά στη δικιά μου δεν είναι» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», ο ηθοποιός και συνέχισε: «Να κοιτάξει τα αυτιά του για καλό δικό του, γιατί θα πάει και διακοπές τώρα και θα πέσουν νερά και θα επιβαρυνθεί η κατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα, όταν κατά τη διάρκεια του «Πρωινό», ο Θέμης υποστήριξε ότι άκουσε τον Όθωνα να ρεύεται, στο βίντεο της εκπομπής με τα backstage του show μιμήσεων.

«Γλυκέ μου Όθωνα, θέλω να σου πω ότι, σε κάποιες χώρες, το ρέψιμο είναι και ένας τρόπος να πεις “ευχαριστώ” μετά από ένα ωραίο φαγητό. Επίσης, εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές να μιλάω και να ρευτώ. Συγγνώμη! Είναι κάτι τελείως ανθρώπινο» είπε χαρακτηριστικά ο πανελίστας και τόνισε πως δεν κάνει καμία κωλοτούμπα και συνεχίζει να πιστεύει ότι άκουσε τον ηθοποιό να ρεύεται!

Πηγή: Govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης