Τελικά το πήρε απόφαση να γράψει ο ίδιος το σενάριο στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει και έβαλε στο πλευρό του μια ξεχωριστή παρτενέρ…

Δεν χρειαζόταν κόπο αλλά τρόπο και φαίνεται πως η 29χρονη Τουρκάλα καλλονή ηθοποιός Sinem Kobal τον είχε, αφού «έπεισε» τον καρδιοκατακτητή και ορκισμένο εργένη Κenan Imirzulioglu να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε πριν από έναν χρόνο και όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, τα έντονα βλέμματα μιλούν περισσότερο στην καρδιά.

Ο τηλεοπτικός «Εζέλ», ο οποίος λατρεύτηκε ιδιαίτερα στην πατρίδα μας, αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του Sinem με άκρα μυστικότητα.

Στην αρχή, όταν διέρρευσε από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης η πρώτη ημερομηνία γάμου που είχε οριστεί στις 19 Μαΐου, θέλησε να το διαψεύσει. Εν συνεχεία το ζευγάρι μετέφερε την ημερομηνία λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 14 του μηνός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι και τον σοφέρ του επιστράτευσε και τον έστειλε να παραλάβει εκείνος τις βέρες Cartier, για να μη γίνουν αντιληπτοί από τους παπαράτσι.

Οι δημοσιογράφοι, όμως, έμαθαν την τοποθεσία στην οποία θα διεξαγόταν η τελετή. Πρόκειται για μια πραγματικά παραδεισένια τοποθεσία στη νήσο Cunda, έναν απομονωμένο κόλπο της Χερσονήσου Μοσχονησίων της Λέσβου.

Ο εξωτερικός χώρος του Ortunc Hotel βυθισμένος στο πράσινο, στα φοινικόδεντρα και με θέα το απέραντο γαλάζιο έκανε όλο το σκηνικό του γάμου ακόμη πιο ειδυλλιακό.

Ο Kenan, γνωρίζοντας καλά το παιχνίδι των media, είχε αποφασίσει ότι κανένας και τίποτα δεν θα του χάλαγε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του.

Έτσι αποφάσισε να λάβει εκτεταμένα μέτρα ασφαλείας. 

Τριακόσια άτομα περιλάμβανε η guest list της γαμήλιας τελετής και φυσικά ήταν εκεί όλη η αφρόκρεμα της τουρκικής σόουμπίζ.

Το μυστήριο ξεκίνησε στις 18.00 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Ρομαντικό σκηνικό, χαμηλοί φωτισμοί, αναμμένα κεριά πάνω στα τραπέζια, στολισμοί με λευκά τριαντάφυλλα και κλαδιά ελιάς.

Έκπληξη αποτέλεσε για όλους όταν ο Κενάν ανέβηκε στην εξέδρα, που είχε κατασκευαστεί ειδικά για την τελετή, και ερμήνευσε στα ελληνικά τα τραγούδια της Γλυκερίας.

Τα περιοδικά γάμου στη γείτονα χώρα περιγράφουν τον γάμο του Κenan Imirzulioglu και της Sinem Kobal ως «παραμυθένιο» και μιλούν για έναν απίστευτο έρωτα.

Δείτε τα βίντεο:



Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης