Μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης οι δύο ομάδες του «Survivor». Οι «μαχητές» επικράτησαν σημειώνοντας σκορ 10-9 και έτσι κέρδισαν το πολυπόθητο έπαθλο.

Οι «διάσημοι» βλέπουν την ομάδα τους να φτάνει στην πηγή, αλλά να μην πίνει νερόΟι απανωτές ήττες πάντως και οι υποψηφιότητες για αποχώρηση έχουν χαλάσει το κλίμα και στην ομάδα των «διάσημων», όπου καθημερινά γίνονται συζητήσεις για διπρόσωπους παίκτες, κλίκες και υποκριτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες έχουν χάσει αρκετούς αγώνες και μάλιστα συνεχόμενους και παράλληλα έπαθλα φαγητού, επικοινωνίας, αλλά και την ασυλία πριν από δύο μέρες.

Οι «διάσημοι» βλέπουν την ομάδα τους να φτάνει στην πηγή, αλλά να μην πίνει νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τη στιγμή που βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση συγκεντρώνει τα πυρά τόσο των συμπαικτών του όσο και των αντιπάλων!

Η Ειρήνη Κολιδά και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν αυτοί που μίλησαν περισσότερο κατά του «Ντάνου».

«Θα ήθελα να φύγει ο ”Ντάνος”, γιατί του αξίζει να φύγει. Οι άλλοι δύο είναι πολύ καλά παιδιά, είναι πολύ αληθινοί άνθρωποι και για μένα είναι πολύ κρίμα να φύγουν…» ανέφερε η Κολιδά.

Συγκίνησε ο Χανταμπάκης με την εξομολόγησή του ότι θέλει να ακούσει τον γιο του και τη γυναίκα του. Έδειξε μια ανθρώπινη πτυχή που συγκίνησε ιδιαίτερα τη Σόφη Πασχάλη, η οποία δήλωσε πως, όταν τελειώσει το παιχνίδι και επιστρέψει, σκέφτεται για πρώτη φορά να γίνει μητέρα.

Συγκινητική η εξομολόγηση της Σόφης Πασχάλη για τη μητρότητα
 

Εμφανώς συγκινημένη η Σόφη Πασχάλη στην αρχή του επεισοδίου, την είδαμε να μιλά με τους συμπαίκτες της για τα παιδιά τους και την επιθυμία να δουν τα μέλη της οικογένειάς τους.

H Σόφη μίλησε στην κάμερα και εξέφρασε την επιθυμία της μετά το reality να γίνει μανούλα!

«Συγκινήθηκα που τους άκουσα να λένε τόσο όμορφα λόγια για τα παιδάκια τους. Όταν γυρίσω, σκέφτομαι να μπω στη διαδικασία της οικογένειας. Είναι η πρώτη φορά που το λέω ουσιαστικά» εξομολογήθηκε.

Με εντάσεις προβλέπεται το αποψινό συμβούλιο του νησιού, όπου κάποιος θα αποχωρήσει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης