Μετά από επτά χρόνια η Μελίνα Μακρή αποχώρησε από τους Vegas, καθώς ένιωσε την ανάγκη να κάνει solo καριέρα και με εντελώς διαφορετικό ρεπερτόριο.

Ο Zeraw και ο DJ Airth σε συνέντευξή τους στο People μίλησαν για το «διαζύγιό» τους με τη Μελίνα, λέγοντας πως ήταν συναινετικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν κοινή απόφαση πως τώρα έφτασε η κατάλληλη στιγμή για να κάνει η Μελίνα το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Όταν δημιουργήσαμε το συγκρότημα με τον DJ Earth και πήραμε τη Μελίνα ως τραγουδίστρια, γνωρίζαμε πως αυτό το κορίτσι είναι πολύ χαρισματικό, με εξαιρετική φωνή και θα έρθει η στιγμή να κάνει σόλο καριέρα. Μετά από επτά χρόνια ο κύκλος της στους Vegas ολοκληρώθηκε και είναι έτοιμη να ανοίξει τα δικά της φτερά. Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι και τη στηρίζουμε» είπε ο Zeraw.

Στο παρελθόν είχε γραφτεί ξανά πως η Μελίνα αποχωρεί από το συγκρότημα. Εκείνα τα δημοσιεύματα είχαν έστω μια μικρή δόση αλήθειας;

Zeraw: Πάντα υπάρχουν τέτοια σχόλια όταν πρόκειται για συγκροτήματα. Πολλά γκρουπ διαλύονται, αλλά υπάρχουν και κάποια που απλά ανανεώνονται. Εμείς ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία. Πλέον έρχονται οι ανανεωμένοι Vegas με νέα τραγουδίστρια και ολοκαίνουρια μουσικά πρότζεκτ. Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί είχαμε ανάγκη να ανανεωθούμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης