Μετά την περιπέτεια της υγείας του, την παραμονή του για δύο μήνες στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και στη συνέχεια σε υπερπολυτελή οίκο ευγηρίας, τα ίχνη του Γιώργου Μαρίνου έχουν εξαφανιστεί.

Κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται για το πώς είναι και τι κάνει από τη στιγμή που έφυγε απ’ τον οίκο ευγηρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις απαντήσεις δίνει η Άννα Φόνσου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People».

«Γράφτηκαν πολλά που δεν ισχύουν. Ο Γιώργος δεν ξέμεινε από χρήματα. Γι’ αυτό και, όταν χρειάστηκε, πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στην πρώτη θέση. Το πρόβλημα ήταν και είναι διαφορετικό: Η μοναξιά» αποκάλυψε η Άννα Φόνσου, εξηγώντας ότι: «Κάνοντας απολογισμό της ζωής του, είδε ότι πολλοί τον εκμεταλλεύτηκαν. Αυτό του στοίχισε πολύ».

Αν και δεν ήταν φίλοι πριν την περιπέτεια της υγείας του, ούτε καν γνωριζόντουσαν, η Άννα Φόνσου ήταν εκείνη που τον πλησίασε και του ζήτησε να του συμπαρασταθεί. Μένοντας στο «Σπίτι του Ηθοποιού» δύο ολόκληρους μήνες, ενώ στη συνέχεια πήγε σε έναν υπερπολυτελή οίκο ευγηρίας όπου έμεινε μόνο για ένα διάστημα, αφού είχε ανάγκη από ψυχολόγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πού βρίσκεται σήμερα:

Οι τελευταίες πληροφορίες που ακουγόντουσαν στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ήθελαν τον Γιώργο Μαρίνο να ζει στα νότια προάστια. Με μια πολύ καλή του φίλη και γνωστή στον επιχειρηματικό κόσμο να του έχει διασφαλίσει μια αξιοπρεπή ζωή. Η Άννα Φόνσου στη συνέντευξή της κατέθεσε τις δικές της πληροφορίες…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης