Η πρώτη δυνατή έκλειψη του μήνα είναι γεγονός και μάλιστα με τη συνοδεία Πανσελήνου, στο ζώδιο του Κριού. Η δεύτερη για φέτος ολική έκλειψη σελήνης,  θα σημειωθεί τo μεσημέρι, ωστόσο θα είναι ορατή μόνο στη Βόρεια Αμερική και την Ασία, όπως ανακοινώθηκε από τη NASA.

Η έκλειψη αυτή θα σημειωθεί στις 6:25 το πρωί στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, δηλαδή περί τις 13:25 ώρα Ελλάδας. Οι ιστότοποι της Nasa και του ρομποτικού τηλεσκοπίου Slooh θα παρουσιάσουν ζωντανά την εξέλιξη του φαινομένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μετάδοση της Nasa, στην οποία θα μετέχουν και ειδικοί της διαστημικής υπηρεσίας, θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας) ενώ μία ώρα αργότερα θα αρχίσει και η μετάδοση του Slooh.

Η NASA λέει ότι το φεγγάρι θα εμφανιστεί 5,3% μεγαλύτερο από ότι το προηγούμενο «ματωμένο φεγγάρι», ( Η σελήνη θα είναι σε τέτοια θέση που οι ακτίνες του Ήλιου που θα τη φωτίζουν θα περνούν μέσα απ’ τη γήινη ατμόσφαιρα και έτσι το φεγγάρι θα βαφτεί κόκκινο), στις 15 Απριλίου…

Αστρολογικά πρόκειται για μια αρκετά ισχυρή έκλειψη, αφού με τις δύσκολες όψεις της Αφροδίτης, του Ουρανού και του Πλούτωνα…, σχέσεις όλων των ειδών κλονίζονται, και όσες δεν έχουν γερές βάσεις διαλύονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σελήνη έχει να κάνει με την ψυχή μας, τα συναισθήματά μας, το σπίτι, την οικογένεια, το παρελθόν, τις ρίζες και η Σελήνη στον Κριό είναι έντονη, παρορμητική, βίαιη, τολμηρή, επιθετική, ανταγωνιστική, παθιασμένη.

Από την έκλειψη αυτή επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά.

ΚΡΙΟΣ: Είστε οι πρωταγωνιστές της Πανσελήνου… Ετοιμαστείτε ή για το εξωτερικό ή για επισημοποίηση μιας πραγματικά πολύ καλής σχέσης! Περιορίστε τα νεύρα σας και μην τσακώνεστε!

ΤΑΥΡΟΣ:  Αυτές τις μέρες κοντά στην έκλειψη προσέξτε τις εντάσεις στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, αν πρόκειται να κάνετε κάποιο ταξίδι, για ερωτικά ειδύλλια!

KΑΡΚΙΝΟΣ: Προσοχή σε προσωπικές σχέσεις, που έχουν φθαρεί από τον χρόνο.

ΛΕΩΝ: Αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα προβλέπει η έκλειψη για εσάς κι όχι κάτι άλλο… απειλητικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια παλιά ερωτική σχέση αναζωπυρώνεται ή μια καινούρια έρχεται και φέρνει δυνατές συγκινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Πολύ πιθανό να έχετε οριστικές ρήξεις στις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Τα φώτα στραμμένα στη δουλειά, στην οποία θα πρέπει να εναποθέσετε όλες σας τις δυνάμεις για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαρά απρόβλεπτη θα πάρετε από ξαφνικά γεγονότα. Προσοχή στα οικονομικά σας και στις φιλικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διαίσθηση σας είναι έντονη και η τύχη δουλεύει για εσάς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρόσωπα από εξωτερικό θα παίξουν κάποιον εξισορροπητικό ρόλο στη ζωή σας και στις υποθέσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ: Προσοχή να δείξετε στα οικονομικά σας και να αποφύγετε τα οικονομικά πάρε- δώσε.

Διαβάστε επίσης
Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης