Ο Πάνος Κοκκινόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του δεν μάσησε τα λόγια του όταν κλήθηκε να πει την άποψή του για το Survivor καθώς και για τα μουσικά talent shows.

«Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια η τηλεόραση έχει γεμίσει με τουρκικές σαπουνόπερες, μουσικά talent shows και realities. Για μένα όλα αυτά είναι σκουπίδια. Αλήθεια, από όλα αυτά τα talent shows έχει βγει κανένα παιδί στη μουσική δισκογραφία και έχει κάνει καριέρα; Δεν νομίζω» είπε ο Έλληνας σκηνοθέτης στην εφημερίδα Espresso.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και όταν ρωτήθηκε για το Survivor δήλωσε: «Τα realities αυτού του τύπου τα βλέπουν πλέον υπανάπτυκτες χώρες παγκοσμίως. Στις αναπτυγμένες παίζονται σε κανάλια με μικρή τηλεθέαση. Δεν ξέρω πως γαληνεύουν την ψυχή παραγωγές που “εκπηθικίζουν” τον άνθρωπο. Η κοινωνία μας έχει πάει στο φεγγάρι και εμείς ανακαλύπτουμε τη φωτιά; Τι πισωγύρισμα είναι αυτό; Μιζέρια μου βγάζει όλο αυτό».

«Όσο οι Έλληνες βλέπουν reality, καμία αντίδραση δεν θα υπάρχει στη χώρα. Ελπίζω τα κανάλια να δώσουν βάση ξανά στην ελληνική μυθοπλασία και την τέχνη.» κατέληξε.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης