Σε μια εξωτική ζούγκλα «ταξίδεψαν» νοερά οι καλεσμένοι των γνωστών πλαστικών χειρουργών Άρη Στεροδήμα και Μπεατρίζ Νικαρέττα Στεροδήμα,  στο πάρτι της βάφτισης του μικρού τους γιου Κωνσταντίνου. 

Το μυστήριο έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας Εκάλης, με νονούς τον Κύπριο επιχειρηματία Αλέξανδρο Έλληνα και τις Ναταλία και Χριστιάννα Τζάνες και μετά ακολούθησε ένα λαμπερό πάρτι με πολλούς επώνυμους- φίλους του ζευγαριού στο Ekali Club.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χώρος είχε στολιστεί με τροπικά φυτά, εξωτικά πουλιά και λουλούδια, τους χρωματιστούς παπαγάλους- έργα τέχνης της Φένυς Μπούζα, ένα πρωτότυπο concept  που εμπνεύστηκε η βραζιλιάνικης καταγωγής οικοδέσποινα, Μπεατρίζ Νικαρέττα Στεροδήμα  με θέμα τις ζούγκλες του Αμαζονίου.

Ο νεοφώτιστος Κωνσταντίνος και οι γονείς τους πρόσφεραν ως μπομπονιέρες στους καλεσμένους τους, αληθινά φυτά με τη ρίζα τους μέσα σε υφασμάτινα πουγκιά δίνοντας το μήνυμα της ελπίδας και της αναγέννησης, διότι όπως ένα παιδί γεννιέται και μεγαλώνει, έτσι και όταν ο καθένας φυτεύει ένα φυτό, όλοι στο μέλλον θα ζήσουμε σε ένα καλύτερο περιβάλλον!

Επίσης κατά τη διάρκεια της βραδιάς χορευτές από την Βραζιλία χόρεψαν capoeira  αλλά και samba.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Οι οικοδεσπότες αποφάσισαν να διαθέσουν μέρος των εσόδων από τα δώρα υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Ελεονόρα Μέλέτη,  ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό, η Χριστίνα Παπά, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Κώστας Καίσαρης, η Ελεάνα Μακρή Λυμπέρη, η Αλεξάνδρα Πάλλη, Γιώργος Ντάβλας και άλλοι πολλοί από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο.


To ζευγάρι, ο πλαστικός χειρουργός Άρης Στεροδήμας με τη σύζυγό του Μπεατρίζ Νικαρέττα, τον νεοφώτιστο αλλά και την κόρη τους Κατερίνα.


Οι τρεις νονοί του Κωνσταντίνου Στεροδήμα, Αλέξανδρος Έλληνας και οι Ναταλία και Χριστιάννα Τζάνες .


Άρης και Βίκυ Βωβού

Μπεατρίζ Στεροδήμα, Άρης Στεροδήμας, Αλέξανδρος Έλληνας και Ελεονόρα Μελέτη


H Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό και ο Άρης Στεροδήμας


Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη και η Αλεξάνδρα Πάλλη


Χριστίνα Παππά και Νίκος Γεωργιάδης


Ειρήνη Τσελέπη, Γιώργος Ντάβλας, Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα


Ο Κωνσταντίνος Στεροδήμας και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού
Φωτογραφίες: Γιώργος Παπαδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης