Αποκαλυπτική ήταν σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βάσω Γουλιελμάκη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα και τις σχέσεις καθώς και για τον χωρισμό της από τον Σωκράτη Αλαφούζο.

«Ο έρωτας έχει να κάνει με το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου. Μάλλον λοιπόν αυτό άλλαξε. Βρήκα έναν άνθρωπο που με αγαπάει. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου κάποιον που σε αγαπάει και στο λέει και στο δείχνει με τις πράξεις του», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν βλέπεις πόσο απόλυτα και δυνατά είναι τα συναισθήματα που έχει ο άλλος για σένα, τα οποία μάλιστα εκφράζονται με συνέπεια, τότε δεν μπορείς να αμφιβάλλεις. Εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι οι μεγάλοι έρωτες φαίνονται από την αρχή», πρόσθεσε.

«Δεν με γέλασε το ένστικτό μου ούτε στην περίπτωση του Σωκράτη. Ήταν ένας μεγάλος έρωτας, άσχετα αν τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα θέλαμε», επεσήμανε επίσης, υπογραμμίζοντας ότι η αρχή μιας καινούριας σχέσης δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

«Δεν ήταν εύκολο. Έχω ένα παιδί και αυτό επηρεάζει και τα πλάνα και τις σκέψεις μου, γιατί δεν θα ήθελα να την πληγώσω», εξήγησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Ok

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης