Για το ταξίδι με το φουσκωτό που εξελίχθηκε σε περιπέτεια μίλησε ο Σάκης Ρουβάς στον Γιώργο Λιάγκα. «Είχαμε πρωτογνωριστεί με την Κάτια τότε. Ξεκινάμε να πάμε στη Μήλο. Αργήσαμε να ξεκινήσουμε και φτάσαμε Κύθνο. Εγώ είχα πάρει ένα φουσκωτό το οποίο δεν γνώριζα. Πρώτη φορά το έπαιρνα στο χέρι μου. Είχε αέρα. Σε κάποια φάση η Κάτια πήγε να πιάσει κάτι γυαλιά, της λέω “πρόσεχε μην σκύβεις, γιατί έχει κύμα”. Tης το ‘πα δυο φορές, την τρίτη κοπάνησε το κεφάλι της.

Φτάνουμε τελικά στην Κύθνο, κοιμηθήκαμε στο φουσκωτό, ήμασταν πολύ ερωτευμένοι! Φύγαμε, πήγαμε στη Μήλο την άλλη μέρα. Πάω να δέσω… και είπα στην Κάτια να μην πιάσει εκείνη το μπαλόνι θα το πιάσω εγώ. Όταν φτάσαμε στα δυο –τρία μέτρα από το μπαλόνι της λέω “κράτη”. Μέχρι να πω κράτη τρεις φορές, το είχαμε πάρει το μπαλόνι από κάτω, τρυπήσαμε το μπαλόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέφτω μέσα με ένα μαχαίρι, μισή ώρα μου πήρε να κόψω τα σχοινιά. Ευτυχώς δεν είχαν πάθει ζημιά οι μηχανές. Πάμε στον Αδάμαντα, δένουμε εκεί που δένουν τα ιστιοπλοϊκά, πάνω που τελειώναμε και ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε, έρχεται ένα μεγάλο σκάφος, με πολύ μεγάλη ταχύτητα και πετάει όλα τα ιστιοπλοϊκά και εμάς πάνω στον ντόκο. Νομίζαμε ότι βουλιάζαμε, ότι σπάει τελείως το σκάφος» περιέγραψε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης