Για τέταρτη φορά, ο Βρετανός κωμικός Ρίκι Τζερβές θα παρουσιάσει την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών για το 2016, ανακοίνωσαν χθες βράδυ οι διοργανωτές.

Ο Τζερβές υπήρξε ο οικοδεσπότης της βραδιάς απονομής των βραβείων από το 2010-2012 και είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια για το καυστικό του χιούμορ το οποίο έφερνε σε αμηχανία τους διάσημους παρευρισκόμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, οι διοργανωτές της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλυγουντ δήλωσαν ενθουσιασμένοι που θα είναι πάλι εκείνος ο οικοδεσπότης της τελετής που θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου.

Ο 54χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέβασε στο Twitter το εξής μήνυμα: «Πστ!» με hashtag #Hesback (Επέστρεψε).

Οι Χρυσές Σφαίρες είναι μία από τις λαμπερότερες τελετές απονομής βραβείων του Χόλυγουντ και μεταδίδεται ζωντανά μέσω του NBC ανά τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρουσιάστριες τον περασμένο χρόνο και για τρίτη συνεχή χρονιά ήταν οι Αμερικανίδες κωμικοί Τίνα Φέι και Έιμι Πόλερ.

Ο Τζερβές έγινε ευρύτερα γνωστός το 2001, μετά την προβολή της σειράς «The Office», την οποία δημιούργησε με τον κολλητό του Στίβεν Μέρτσαντ.

Ο Τζερβές κράτησε για τον εαυτό του τον πρωταγωνιστικό ρόλο: Αυτόν του Ντέιβιντ Μπρεντ, ενός… άχρηστου προϊσταμένου γραφείων μιας αγγλικής εταιρείας. Μετά την επιτυχία της σειράς, ο Τζερβές, διάσημος και πλούσιος πλέον, έκανε το… κέφι του με το σίριαλ «Εxtras», όπου έβαζε μεγάλους σταρ να παίζουν με την εικόνα τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης