Κάθε φορά που δίνει συνέντευξη πάντα έχει κάτι να πει που θα συζητηθεί. Αυτή η φορά ο ζεν πρεμιέ ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική και κάνει καριέρα εκεί, δε δίστασε να αποκαλύψει στο περιοδικό ΕΓΩ πως έχει δοκιμάσει αγιαγουάσκα. Ο λόγος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο.

Δεν έχει πει ποτέ «Θεέ μου να κρατήσει αυτή η στιγμή για πάντα»;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχω βρεθεί σε στιγμές εσωτερικής σκέψης και απόλυτης τελειότητας.

Τι αφορούσαν οι σκέψεις;

Την εσωτερική μου αναζήτηση και τις ανησυχίες μου. Πια δεν κάνω καταχρήσεις. Έχω δοκιμάσει διάφορες εναλλακτικές. Έχω βρεθεί για παράδειγμα στην Βραζιλία σε τελετή με σαμάνους και έχω δοκιμάσει αγιαγουάσκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό δεν είναι ναρκωτικό;

Όχι δεν είναι.

Σύμφωνα με το google τουλάχιστον το αγιαγουάσκα είναι παραισθησιογόνο, για αυτό και οι σαμάνοι, έχουν βοηθούς, για να τους επαναφέρουν στην πραγματικότητα σε περίπτωση που ξεφύγουν…

Σε βοηθά να βιώσεις μια πολύ εσωτερική διαδικασία, ένα εσωτερικό ψάξιμο, αλλά δεν έχει να κάνει με ναρκωτικά. Είναι φάρμακο καθαρά φυτικής προέλευσης

Τι βλέπεις μπροστά σου εκείνη την ώρα;

Πολύ προσωπικά πράγματα. Έχει να κάνει με το τι έχεις βάλει στο μυαλό σου, εκείνη τη στιγμή. Την πρώτη φορά που πήγα, είχα το ταξίδι στο Λος Άντζελες. Τη δεύτερη σκεφτόμουν τη μητέρα μου η οποία είχε καρκίνο και φοβόμουν ότι κάποια στιγμή μπορεί να αρρωστήσει ξανά. Βλέπεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Η κάθαρση έρχεται μετά.

Πηγή: Govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης