Για τη ζωή της και την άγνωστη καθημερινότητα στην έπαυλη του Playboy μιλάει ένα πρώην κουνελάκι στο βιβλίο της «Down the Rabbit Hole» που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

H 35χρονη πλέον Χόλι Μάντισον, ήταν η μία από τις 3 επίσημες ερωμένες του Χιού Χέφνερ και πρωταγωνίστρια του ριάλιτι «The girls next door».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο παρόλο που η ζωή της φαίνεται ονειρεμένη, το βιβλίο με τα απομνημονεύματα της αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά της διάσημης έπαυλης και τις άσχημες εμπειρίες που είχε εκεί και την οδήγησαν στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

Το όνειρο της Χόλι σύντομα μετατράπηκε σε εφιάλτη, αφού όπως γράφει η ίδια στο βιβλίο, τα πισώπλατα «μαχαιρώματα» ανάμεσα στα κουνελάκια ήταν καθημερινό φαινόμενο και η καθημερινότητα της πολύ σκληρή γεμάτη καταπίεση και κανόνες.

Η περιγραφή του βιβλίου υπόσχεται ότι η Χόλι θα μιλήσει για τα ναρκωτικά, το σεξ, τις καταχρήσεις, τα περίφημα πάρτι των οργίων και όλη τη ζωή της στην έπαυλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε παλιότερα δημοσιεύματα πάντως άλλα κουνελάκια του Playboy είχαν μιλήσει για το τι ακριβώς περιλάμβανε η σεξουαλική ζωή του Χέφνερ και της Μάντισον για όσο καιρό συγκατοικούσε με τον Χεφνερ και τα άλλα 2 κουνελάκια

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο Χέφνερ αφού έπαιρνε Viagra αλειβόταν με baby oil ενώ τα γυμνά κορίτσια γύρω του κάπνιζαν μαριχουάνα ή έπιναν σαμπάνια. «Έπαιζε» με όλα τα κουνελάκια , αλλά έκανε σεξ μόνο με τη Χόλι ενώ παράλληλα έβλεπε πορνό.


Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης