Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε γνωστό περιοδικό, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη σύντροφό του, Βάσω Λασκαράκη και το παιδί που περιμένουν…

-Σε πρόσφατη συνέντευξή σου, όταν ρωτήθηκες σχετικά, είχες πει ότι θα ήθελες η σύντροφός σου να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Πώς αντέδρασες όταν έμαθες το φύλο του παιδιού;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν νομίζω ότι θα αντιδρούσα διαφορετικά αν τελικά ήταν αγοράκι. Πιστεύω ότι θα χαιρόμουν το ίδιο! Τώρα πια έχω την αγωνία να δω πώς θα είναι, όταν με το καλό θα γεννηθεί… »

-Έχετε σκεφτεί τι όνομα θα της δώσετε;

«Το πιο πιθανό είναι ότι θα πάρει το όνομα της μητέρας μου, που είναι Ευαγγελία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Τι στοιχεία θα ήθελες να πάρει από εσένα και τι από τη Βάσω;

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου, ούτε για τη Βάσω. Ας πάρει ό,τι οι άλλοι βρίσκουν θετικό πάνω μας. Αυτό που δεν θα ήθελα να πάρει από εμένα είναι την ακαταστασία μου. Αλλά νομίζω ότι τα κορίτσια είναι πιο τακτικά από τα αγόρια».

-Η Βάσω, όταν εμφανίστηκε στο «Πρωινό mou», στη μοναδική συνέντευξη που έδωσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, είπε ότι το πρώτο τεστ εγκυμοσύνης είχε βγει αρνητικό, αλλά ήταν τόσο σίγουρη για την εγκυμοσύνη της που έκανε και δεύτερο.

«Αυτό που έγινε με το πρώτο τεστ ήταν ότι η ένδειξη δεν εμφανίστηκε στο διάστημα που έλεγαν οι οδηγίες, αλλά καθυστέρησε περίπου δεκαπέντε λεπτά. Επειδή, λοιπόν, δεν ξέραμε αν είναι όντως θετικό ή αρνητικό, γιατί το αποτέλεσμα που βγήκε δεν ήταν αξιόπιστο, αποφασίσαμε να επαναλάβουμε τη διαδικασία».

-Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου, από τη στιγμή που έμαθες ότι θα γίνεις πατέρας;

«Τώρα πια αισθάνομαι ότι η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή μου είναι η κόρη μου».

-Λένε πολλοί ότι οι γυναίκες, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, βλέπουν τις ορμόνες τους να τρελαίνονται. Εκνευρίζονται με το παραμικρό, μπορεί να ξυπνήσουν το βράδυ και να ζητήσουν τον πιο περίεργο συνδυασμό τροφών, επειδή κάτι τους μύρισε. Διαπίστωσες αλλαγές στη συμπεριφορά της Βάσως;

«Όχι, καθόλου! Και για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι απολύτως σίγουρος αν συμβαίνουν όλα αυτά που περιέγραψες ή αν είναι απλά ένας μύθος. Ίσως οι γυναίκες της παλαιότερης γενιάς που το έκαναν, να έβγαζαν με αυτό τον τρόπο τα απωθημένα τους. Στη συμπεριφορά της Βάσως πάντως δεν έχω παρατηρήσει καμία αλλαγή».

-Πώς ένιωσες όταν έβαλες για πρώτη φορά το αφτί σου στην κοιλιά της Βάσως και άκουσες το μωρό να κλωτσά;

«Παράξενα. Επειδή δεν έχω ξαναγίνει γονιός, καθετί είναι πρωτόγνωρο για μένα. Αλλά, σε γενικές γραμμές, θεωρώ ότι είμαι αρκετά ψύχραιμος. Μπορώ να σου πω μάλιστα ότι μάλλον ηρέμησα, όταν την άκουσα να κλωτσά, γιατί με αυτό τον τρόπο, αισθάνθηκα ότι επικοινωνούσα μαζί της, την ένιωθα, αντιλαμβανόμουν ότι είναι ζωντανή. Μέχρι τότε η μοναδική αίσθηση που είχα για εκείνη, ήταν αυτή που προσπαθούσε να μου μεταφέρει ο γυναικολόγος, όταν τον επισκεπτόμασταν με τη Βάσω».

-Είναι αλήθεια ότι με τη Βάσω θα παντρευτείτε μέσα στο 2013;

«Αυτό που εννοούσα, όταν με ρώτησαν κάποια στιγμή αν σχεδιάζουμε να παντρευτούμε με την Βάσω, ήταν ότι ενδεχομένως -για γραφειοκρατικούς λόγους- να κάνουμε πολιτικό γάμο και ότι πιθανότατα να μην κάνουμε θρησκευτικό. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, ούτε έχουμε ορίσει ημερομηνία».

-Γιατί δεν θέλετε να κάνετε θρησκευτικό γάμο;

«Δεν μου αρέσει η ιδέα του θρησκευτικού γάμου, ούτε με τρελαίνει όλο αυτό το “πανηγύρι” που γίνεται. Βέβαια, αυτό είναι μία απόφαση που θα πάρουμε από κοινού με τη Βάσω. Αλλά, αν τελικά το κάνουμε, νομίζω ότι θα γίνει όσο πιο μαζεμένα και αθόρυβα γίνεται».

Πηγή: Down Town Κύπρου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης