Μια «παραμορφωμένη» φωτογραφία και ρεπορτάζ που άφηναν υπόνοιες για πλαστικές επεμβάσεις που χάλασαν το πρόσωπό της οδήγησαν την Ειρήνη Μερκούρη στα δικαστήρια, καθώς κατέθεσε αγωγή κατά τηλεοπτικού σταθμού, η οποία και εκδικάστηκε χθες στο Πρωτοδικείο.

Φανερά αναστατωμένη, με δάκρυα στα μάτια και αρκετά ξεσπάσματα, προσκόμισε ακόμη και έγγραφο που πιστοποιεί ότι δεν έχει κάνει πλαστική!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγωγή της τραγουδίστριας αφορά το διάστημα από τις 25 Μαρτίου έως τις 16 Απριλίου του 2010, όταν σε ρεπορτάζ που προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Star και σε εκπομπές εμφανιζόταν η συγκεκριμένη φωτογραφία της, συνοδευόμενη από ερωτήματα για πλαστικές επεμβάσεις.

Πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, η πλευρά του σταθμού υποστήριξε ότι η Ειρήνη Μερκούρη είχε εμφανιστεί το 2010 σε δίωρη εκπομπή του καναλιού για να απαντήσει, οπότε η όποια απαίτησή της έχει ικανοποιηθεί.

Όμως, στο δικαστήριο κατέθεσε οργισμένος ο αδελφός της τραγουδίστριας Γιάννης Χαλιλόπουλος: «Στις 24 Μαρτίου 2010 η Ειρήνη είχε πάει σε εκδήλωση στη Γλυφάδα και την έβγαλαν φωτογραφία. Μετά έπαιζε για πολύ καιρό. Ήταν μια παραμορφωμένη εικόνα. Έχει και χαρτί από γιατρό …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης