Η Ράνια Κωστάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το «Just The Two Of Us», την κριτική επιτροπή και τον ντόρο που προκλήθηκε μετά την δήλωσή της με τον Γιώργο Γιαννιά ότι δεν μετράει η γνώμη της κριτικής επιτροπής!

«Υπήρξε μια έντονη στιγμή. Και εγώ και ο Γιώργος είμαστε δύο άνθρωποι που λειτουργούμε πολύ αυθόρμητα και δεν είμαστε από αυτούς που αν μας πειράξει κάποιος θα σιωπήσουμε, λέγοντας διάφορα παρασκηνιακά» είπε στο περιοδικό MYtv.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι τους έκανε να φτάσουν σ” αυτό το σημείο; Όπως φάνηκε στο επόμενο Ιive, τα λόγια που είπαν πείραξαν ιδιαίτερα την κριτική επιτροπή: «Όχι, νομίζω πως πιο πολύ ενοχλήθηκε η κριτική επιτροπή από αυτό που ακλούθησε. Από τον κόσμο που το πήρε και έκανε την τρίχα… τριχιά. Αν είχαμε τη δυνατότητα αμέσως μετά το παιχνίδι να βρεθούμε μαζί με την κριτική επιτροπή και να τους πούμε δυο πράγματα, νομίζω ότι δεν θα έτρεχε τίποτε. Όλο αυτό παρερμηνεύτηκε από τρίτους, που το πήραν και ο καθένας έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα. Κι αυτό είναι το πιο άσχημο για εμένα, γιατί είναι σαν να σε περίμεναν στη γωνία για να βρουν μια ευκαιρία ν” αλλοιώσουν αυτά που λες».

Αν συνέβαινε ξανά αυτό το σκηνικό, θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο;

Διαβάστε την απάντηση στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης