Σάλος με τη φωτογράφιση της ηθοποιού του Μπόλιγουντ Priyanka Chopra- Τι συνέβη;

Σάλος με τη φωτογράφιση της ηθοποιού του Μπόλιγουντ Priyanka Chopra- Τι συνέβη;
Για το εξώφυλλο του περιοδικού «Conde Nast Traveller» πόζαρε η ηθοποιός του Μπόλιγουντ Priyanka Chopra, φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι που είχε πάνω του διεγραμμένες τις λέξεις «πρόσφυγας», «μετανάστης» και «ξενόφερτος» και γραμμένη τη λέξη «ταξιδιώτης» στο κάτω μέρος.

Το εν λόγω μπλουζάκι προκάλεσε σάλο και η ηθοποιός μετά τη σκληρή κριτική που δέχτηκε, αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Η απάντηση της ηθοποιού στο ινδικό ειδησεογραφικό κανάλι NDTV:

«Λυπάμαι που πλήγωσα τα συναισθήματα τόσων ανθρώπων. Είμαι άνθρωπος που στέκεται πάντα εναντία στις ταμπέλες. Το μήνυμα στην μπλούζα παρερμηνεύθηκε και λυπάμαι για αυτό που έγινε».

Η απάντηση του περιοδικού μετά τον σάλο:

«Το σλόγκαν έχει να κάνει με το πώς καλλιεργείται η κουλτούρα της ξενοφοβίας με τις ταμπέλες που βάζουμε σε ανθρώπους. Σχετίζεται με το πώς χιλιάδες άνθρωποι που αναγκάζονται να διασχίζουν τα σύνορα λόγω της τρομοκρατίας αντιμετωπίζονται χωρίς ανθρωπιά και συμπάθεια. Είναι για το πώς επιτρέπουμε σε ισχυρούς ηγέτες να οικοδομήσουν εμπόδια που καθιστούν πιο δύσκολο για ανθρώπους εργατικούς, με κίνητρα, να δουν περισσότερα από τον κόσμο και να τον βελτιώσουν για όλους μας».

Τραγική ειρωνεία η ηθοποιός πριν λίγες εβδομάδες είχε δώσει ομιλία για τους πρόσφυγες.Δείτε περισσότερα στο www.govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016, 15:38