Το τελευταίο επεισόδιο της 5η σεζόν του Game of Thrones, που προβλήθηκε την Κυριακή, περιλάμβανε μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της σειράς: τη δημόσια διαπόμπευση της βασίλισσας Σέρσεϊ. Τώρα οι παραγωγοί αποκαλύπτουν ποια δάνεισε το σώμα της στη Λένα Χέντεϊ για την επίμαχη σκηνή.

Δεδομένου ότι η πρωταγωνίστρια που ενσαρκώνει τον πιο μισητό -εν ζωή- χαρακτήρα της σειράς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, για τη γυμνή σκηνή έπρεπε να βρεθεί ένα άλλο σώμα για ντουμπλάρισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα που στην πραγματικότητα διέσχισε γυμνή το Κινγκς Λάντινγκ δεν ήταν άλλη από το 27χρονο μοντέλο Ρεμπέκα Βαν Κλιβ. Ωστόσο αυτή η απόφαση των παραγωγών δέχθηκε έντονη κριτική από τους φαν της σειράς, γιατί το νεανικό στητό σώμα του μοντέλου ερχόταν σε αντίθεση με την εικόνα της γυμνής Σέρσεϊ που παρουσίαζε ο Μάρτιν στα βιβλία του, αφού μέρος της ταπείνωσής της ήταν το γεγονός ότι η βασίλισσα είχε κρεμασμένο σώμα, μιας και είχε γεννήσει τρία παιδιά με τον παραδοσιακό τρόπο.

Όσο για τη γνώμη της Λένα Χέντεϊ για την κατάληξη του χαρακτήρα που ενσαρκώνει, η ίδια δήλωσε στο Entertainment Weekly: «Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πόσο ταπεινωμένη ένιωσε η Σέρσεϊ γυμνή μπροστά σε ένα οργισμένο πλήθος που τη χτυπούσε και την έβριζε. Ήταν σίγουρα τρομοκρατημένη. Έχει κάνει πολλά άσχημα πράγματα, αλλά πραγματικά κανείς δεν το αξίζει αυτό».



ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης