Ο Αποστόλης Τότσικας είναι αναμφισβήτητα ένας πολύ όμορφος άνδρας και καλός ηθοποιός. Παρ’ όλα αυτά, η «ταμπέλα» του sex symbol που του έχει «φορτωθεί» είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει στην προσωπική του ζωή…

«Αν μαζί με αυτή την ταμπέλα είχα και κάποιες οικονομικές απολαβές, δεν θα με πείραζε καθόλου. Είναι ένας “ρόλος” που έχει δημιουργηθεί για να βγάζουν κάποιοι λεφτά. Στο εξωτερικό, υπάρχει αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση που αποφέρει χρήματα. Όμως, στην Ελλάδα τι να το κάνεις; Δεν έχει κανένα νόημα. Εμένα η δουλειά μου δεν είναι να εμφανίζομαι ως sex symbol, αλλά να παίζω πολύ καλά κάθε φορά τον ρόλο μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ανάγκες της δουλειάς απαιτούν, όμως, να χρησιμοποιεί αυτή την ταμπέλα: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό, γιατί αυτός είμαι. Δεν μπορώ να αλλάξω. Στα περιοδικά αυτά πρέπει να προβάλλεις, είναι το συγκεκριμένο lifestyle. Αυτό είναι το παιχνίδι και πρέπει να το παίξεις. Δεν με χαλάει ως προς τη φωτογράφιση αυτό το πράγμα, αλίμονο. Έχει να κάνει κάθε φορά με το concept. Αν το concept με θέλει σέξι, θα το υπηρετήσω, γιατί οι φωτογραφίσεις είναι μέρος της δουλειάς μου και δεν τις ξεχωρίζω από τη στιγμή που έχω διαλέξει αυτό το πακέτο».

Πηγή: TV Έθνος
Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης