Με μία ανατρεπτική τελετή έναρξης ξεκίνησε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Η Shakira σε ομιλία της στο Νταβός κάλεσε τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες να στηρίξουν τις προσπάθειες για τη σίτιση, την εκπαίδευση και τη φροντίδα των μη προνομιούχων παιδιών, ενώ παράλληλα τιμήθηκε για το ανθρωπιστικό έργο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF στην ομιλία της τόνισε πως: «Τα σημερινά μωρά θα ηγούνται των αυριανών επιχειρήσεων. Η ικανότητά τους να συνεισφέρουν θα διαμορφώσει τις αυριανές κοινωνίες, θα λύσει τα αυριανά προβλήματα».

Συνεχίζοντας η Shakira, σημείωσε πως μέσα στην αίθουσα βρίσκονται κάποιοι από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο. «Είμαι πεπεισμένη ότι ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεται κανείς μπροστά από τις εξελίξεις. Πρέπει να δραστηριοποιήσουμε τους εγκεφάλους και τις στρατηγικές των επιχειρήσεων και τους πόρους, το ανθρώπινο δυναμικό και τα ταλέντα των εταιρειών σας για να κάνουμε το κοινωνικό καλό και να επιλύσουμε κοινωνικά προβλήματα» δήλωσε η τραγουδίστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κολομβιανή σταρ συμμετέχει ενεργά στο Ιδρυμα Pies Descalzos που παρέχει φροντίδα και πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση σε φτωχά παιδιά της Κολομβίας.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης