Η Kate Winslet παραδέχτηκε σε συνέντευξή της ότι στο σχολείο είχε πέσει πολλές φορές θύμα bullying εξαιτίας των περιττών κιλών που είχε.

Η Οσκαρική ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξή της στο NBC:
«Όταν πήγαινα στο σχολείο δεχόμουν συχνά bullying, από άλλα κορίτσια επειδή ήμουν παχουλή. Αλλά η καριέρα μου είναι η εκδίκηση που πήρα. Αυτή η θαυμάσια καριέρα για την οποία είμαι ευγνωμονώ τον θεό. Τα παιδιά μου είναι υγιή κι έχω μια υπέροχη, πραγματικά, ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κοιτάξτε με τώρα, κορίτσια»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 40χρονη ηθοποιός στέκεται απέναντι στο bullying.

Περίπου 1 μήνα πριν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία selfie της χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Οι ρυτίδες διαγράφονταν στο πρόσωπό της και η ηθοποιός ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους της να αγαπήσουν τον εαυτό με τις ατέλειες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρω ότι έχω ρυτίδες στο δέρμα μου, αλλά θέλω να βλέπω πέρα από αυτές. Θέλω να αγκαλιάσω αυτό που είμαι στην πραγματικότητα και θέλω να το κάνετε κι εσείς, όπως κι αν είστε, όποιοι κι αν είστε. Αγαπήστε τον εαυτό σας έτσι όπως είστε», έγραψε η ηθοποιός.

«Μοιράσου το μήνυμα με όλους και άφησε το να φτάσει σε αυτούς που κριτικάρουν αρνητικά. Δώστους να καταλάβουν ότι δεν δίνεις δεκάρα για τον αρνητισμό τους και επιλέγεις να μην είσαι θύμα αυτών που κάνουν bullying και πλάκα βασισμένοι στην εμφάνιση, την εθνικότητα, το φύλο και όλα τα υπόλοιπα».

Η φωτογραφία έγινε χιλιάδες φορές share.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης