Τον τελευταίο καιρό η Νανά Καραγιάννη επισκέπτεται ολοένα και πιο συχνά το «Σπίτι του Ηθοποιού». Τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που με αγάπη έφτιαξε η Άννα Φόνσου προς τιμήν όλων των ηθοποιών που έχουν ανάγκη να βρούνε στέγη και στοργή! Ανάμεσά τους και η Καίτη Φίνου, ο Πάντης Κούσης αλλά και άλλοι πολλοί καλλιτέχνες!

«Μια βραδιά ευχάριστη που κλείνει με κρασάσια-πόσα ακόμη άραγε- και την ευχή κάποτε να ξεχειμωνιάσει- άσχετο αλλά υποφέρω η γυναίκα. Ευχαριστώ τον κύριο Πάντη Κούση για την πρόσκληση και την φιλία του, όλη την παρέα των ταλαντούχων ηθοποιών την κυρία Άννα Φόνσου και την Ματίνα Καφκαρίσιου, για το πάντα ασφαλές και πολυτελές. Καλό ξημέρωμα» έγραψε στην σελίδα της στο Facebook, εχτές το βράδυ η Νανά Καραγιάννη, επιστρέφοντας στο «Σπίτι του ηθοποιού» μετά από μια βραδιά διασκέδασης με όλους τους φίλους της που ζούνε εκεί, σε στέκι στο Γκάζι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σε χρόνο «dt» οι κακοθελητές δεν άργησαν πάλι να πιάσουν δουλειά και να διαδώσουν από στόμα σε στόμα, ότι η Νανά Καραγιάννη μένει μόνιμα στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, ζήτησε την βοήθεια της Άννας Φόνσου! Κάτι που δεν άργησε …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης