Η Κατερίνα Στικούδη από τότε που ξεκίνησε το τραγούδι έχει ακούσει τα μύρια όσα.

Η μελαχρινή σεξοβόμβα, όμως, έχει αποκτήσει ανοσία και συνεχίζει ακάθεκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ας μάθουν πρώτα κάποιοι να αγαπούν και μετά να μισούν. Αυτό που με έκανε πραγματικά έξαλλη ήταν όταν διάβασα κάποια σχόλια για μέλη της οικογένειάς μου, για τα οποία εύχονταν να πάθουν κακό και να πεθάνουν. Εκεί πραγματικά ένιωσα να λυγίζω, να θέλω να βάλω τα κλάματα. Για εμένα μπορούν να πουν ό,τι θέλουν, αλλά για την οικογένειά μου γιατί; Τα σχόλια που αφορούν τη δουλειά μου δεν με ενοχλούν καθόλου. Ίσα ίσα, που μου δίνουν έμπνευση. Αν ανεβάσω στο Διαδίκτυο ένα τραγούδι και δεν δω από κάτω αρνητικά σχόλια και βρισίδια, λέω “κάτι δεν πάει καλά” (γέλια). Όσο με πληγώνουν, τόσο με πωρώνουν».

Επικοινώνησε με την Ελένη Φουρέιρα για να ρωτήσει για τα σχόλια που έγραψε η αδελφή της στο Facebook;

«Όχι. Αυτό που είπε σε κοντινό μου συνεργάτη ήταν πως η αδελφή της δεν το εννοούσε αυτό που έγραψε και πως έκανε πλάκα. Εγώ δεν αισθάνομαι ότι έχω να χωρίσω κάτι με την Ελένη, γιατί κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό. Επειδή και οι δύο χορεύουμε όταν ερμηνεύουμε τα τραγούδια μας, αυτό δεν σημαίνει ότι εκπροσωπούμε το ίδιο είδος μουσικής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν είχε γράψει κάτι αντίστοιχο για την Ελένη Φουρέιρα ο αδελφός της, θα της ζητούσε προσωπικά συγγνώμη;

«Δεν πρόκειται ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο ο αδελφός μου. Είναι πολύ καλή ψυχή. Δεν πιστεύω ότι η αδελφή της Ελένης είναι κακός άνθρωπος, απλώς είμαι σίγουρη πως ο αδελφός μου δεν θα σχολίαζε ποτέ αρνητικά κάποια συνάδελφό μου».

ΠΗΓΗ: Ok!

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης