Σε συνέντευξή του στο Canal+, ο George Clooney αναφέρθηκε στην ομιλία της Meryl Streep στις «Χρυσές Σφαίρες», κατά την οποία είχε επικρίνει τον Αμερικανό πρόεδρο, Donald Trump .

«Είχε κάθε δικαίωμα να πει τη γνώμη της», είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Όταν μίλησε η Meryl, όλοι στη μία πλευρά είπαν ”Μιλάει το ελιτιστικό Χόλιγουντ”. Ο Donald Trump έχει κάνει 22 εμφανίσεις στην τηλεόραση. Παίρνει 120.000 τον χρόνο από το Σωματείο των Ηθοποιών. Είναι ελιτιστής του Χόλιγουντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο George Clooney ακόμη κάλεσε τους δημοσιογράφους να συνεχίσουν να πιέζουν τον Trump. «Έχουμε έναν δημαγωγό στον Λευκό Οίκο. Χρειαζόμαστε την τέταρτη εξουσία, τους δημοσιογράφους, να συνεχίσει να τον πιέζει. Δεν έκαναν πολύ καλή δουλειά προεκλογικά και δεν έχουν κάνει ακόμη ιδιαίτερα καλή δουλειά, αλλά αυτά τα πράγματα θα αλλάξουν», δήλωσε.

Ο διάσημος ηθοποιός σημείωσε ότι οι Αμερικανοί έχουν την τάση να κάνουν αρκετά ανόητα πράγματα, συμπληρώνοντας ότι είναι αρκετά καλοί στο να τα διορθώνουν, φέρνοντας ως παράδειγμα τον πόλεμο στο Ιράκ. «Τώρα έχουμε τον Donald Trump. Αλλά θα το διορθώσουμε», τόνισε.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης