Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης μιλούν στο People που κυκλοφορεί για την ταινία «Τέλειοι Ξένοι» αλλά και για τις σχέσεις.

Σε ερώτηση για τη ζήλια, απαντά:

«Ενίοτε ζηλεύω πάρα πολύ, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου το συναίσθημα. Αν δεν είσαι παθολογικά ζηλιάρης -που δεν είμαι- η ζήλια είναι πολλές φορές θέμα φάσης. Δεν θέλω καθόλου να μπαίνω σε τέτοιο τριπ, γιατί μπορεί να ζηλέψω πάρα πολύ και να υποφέρω. Όταν ζηλεύεις, υποφέρεις και κάνεις και τον άλλο να υποφέρει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει υπάρξει θύμα έντονης ζηλοτυπίας;

«Όχι τρομερής. Μέσα σε μια σχέση χρόνων το να ειπωθούν δυο κουβέντες και να υπάρξει μια κρίση, ναι, έχει συμβεί. Αλλά δεν έχω πέσει σε άνθρωπο που μετά λες “ήταν ζηλιάρης και μου έκανε τον βίο αβίωτο!”. Δεν θα άντεχα μια τέτοια κατάσταση, τουλάχιστον όχι σε βάθος χρόνου».

Πως περιγράφει η Σμαράγδα τον Θοδωρή;

«Κάθε μία ώρα πρέπει να του θυμίζω τι πρέπει να κάνει. Θα μου πει “γιατί είμαστε εδώ; Συνέντευξη για πού; Και πότε με θέλουν;” Αυτό γίνεται όλη μέρα. Δεν ξέρει ποτέ πού πηγαίνει, ποια είσαι εσύ. (…) Καμιά φορά εγώ μπορεί να κολλήσω με μια λεπτομέρεια που εκείνος δεν βλέπει καν, τον Θοδωρή δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η λεπτομέρεια. Βλέπω πράγματα που οι άλλοι δεν βλέπουν κι αυτό τον Θοδωρή τον εκνευρίζει. Εμένα με εκνευρίζει που δεν το βλέπει! Αλλά δεν έχουμε ουσιαστικές διαφορές».

Πηγή: Govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης