Η Σοφία Βογιατζάκη ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχει επιλέξει να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις με ένα διαφορετικό τρόπο που δεν είναι άλλο από το τρανταχτό γέλιο της. Αν και η Σοφία χρωστούσε σε δάνεια και κάρτες δεν το έβαλε κάτω. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην Αγορά μιλάει μεταξύ άλλων για την αποχώρησή της από το Έψιλον αλλά και σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκεται σήμερα.

– Ανακοινώθηκε ότι αποχώρησες από την εκπομπή του Εψιλον «Γυναίκες» γιατί άλλαξε το concept . Άλλοι λένε ότι δεν ταίριαξε η χημεία σας. Ακούγεται ότι δεν πληρώθηκες. Τι συνέβη τελικά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καταρχήν θέλω να σου πω ότι το θέμα πήρε μεγαλύτερη διάσταση από όσο έπρεπε. Ήμουν στην πρόβα και βρήκα χίλιες κλήσεις στο κινητό μου για να με ρωτήσουν τι συνέβη. Δεν ισχύει τίποτα από ότι γράφτηκε ,όλα έγιναν κοινή συναινέσει . Το κανάλι αποφάσισε ότι ήθελε να αλλάξει το concept της εκπομπής και να μειώσει το budget, κι εγώ είχα φτάσει στο σημείο να μην προλαβαίνω τίποτα, γιατί είχα ήδη ξεκινήσει πρόβες για το θέατρο. Όλα τα άλλα που ακούγονται είναι ανυπόστατα.»

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης