Ο Σταμάτης Σαλέας, γιος του Βασίλη Σαλέα, κάνει διακριτικά τα μουσικά του βήματα, εντυπωσιάζοντας ως σολίστ του βιολιού, με συναυλίες στο εξωτερικό που συζητιούνται. Γνωρίζοντας ότι κουβαλάει ένα φορτίο βαρύ στις πλάτες του, το επίθετό του, φροντίζει να είναι προσεκτικός στα καλλιτεχνικά του βήματα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κοινωνική» αναφέρθηκε στη σχέση του με τον πατέρα του Βασίλη Σαλέα, αλλά και τις συμβουλές που του έδωσε ο νονός του, Σταμάτης Σπανουδάκης.

Αν και πολύ νέος σε ηλικία, έχεις καταφέρει μία διεθνή αναγνώριση στο εξωτερικό. Είσαι περιζήτητος σολίστ στο Ισραήλ, στη Βουλγαρία και σε άλλες χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αισθάνομαι πολύ τυχερός που πολύ γρήγορα έγινα αποδεκτός σε όλο αυτόν τον κόσμο. Όλο αυτό που συμβαίνει με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και μου δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσω για να γίνω ακόμα καλύτερος.

Είναι βαρύ φορτίο το «βαρύ» επίθετο που κουβαλάς στις πλάτες σου;

Σίγουρα είναι βαρύ το όνομα γι αυτό προσέχω τα βήματα μου πάνω στη μουσική. Προέρχομαι από μία «μεγάλη» οικογένεια και οι συνεχιστές τους θα πρέπει να είναι εξίσου άξιοι και εύχομαι να τους βγάλω ασπροπρόσωπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φοβάσαι μία πιθανή σύγκριση με τον πατέρα σου;

Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα!! Αν κάποιος πρέπει να φοβηθεί είναι ο…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης