Ο Στέλιος Κρητικός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από το θέατρο και δεν συνεργάστηκε με τον κουμπάρο του Μάρκο Σεφερλή. Τι του συνέβη;

Η σχέση σου με τον Μάρκο Σεφερλή πώς είναι;

Η σχέση μου με τον Μάρκο είναι όπως δύο κουμπάροι που έχουν απομακρυνθεί από την ίδια δουλειά που έκαναν, ενώ περνούσαν 20 ώρες το 24ωρο μαζί. Είμαστε μία χαρά, απλώς είμαστε μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς αποφάσισες να μην συνεργαστείς μαζί του;

Ήταν δύσκολο. Απλώς συνέβησαν κάποια πράγματα στη ζωή μου που ήθελα να αλλάξω λίγο τα δεδομένα μου. Η αρχική μου σκέψη ήρθε όταν συνέβη ένα πολύ δύσκολο περιστατικό στους γονείς μου: είχαν ένα τροχαίο ατύχημα, ήταν πολύ σοβαρά και οι δύο, ενώ εγώ εκείνη τη στιγμή είχα πρόβα τζενεράλε, στο θέατρο «Περοκέ» τότε. Μου τηλεφώνησε ο αδελφός μου και μου είπε ότι οι γονείς μας δεν ήταν καλά κι έπρεπε να πάω κοντά τους. Του είπα: «Δεν μπορώ να φύγω, είμαι στο θέατρο, έχω πρεμιέρα αύριο». Αισθανόμουν ότι ήμουν πάρα πολύ εγκλωβισμένος και ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα την ανάγκη να δώσω στον εαυτό μου το χρόνο να δω τους ανθρώπους που αγαπάω και που με αγαπάνε, που τους θέλω πολύ, την οικογένεια μου.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης