Είναι από τα μοντέλα που στο εξωτερικό έχουν περπατήσει σε πασαρέλες διάσημων οίκων, γεγονός στο οποίο οφείλει το ότι έχει γνωρίζει πολλά διάσημα ονόματα του διεθνούς jet set.

Ο Στέλιος Νιάκαρης μίλησε για τους διάσημους γνωστούς του:

«Γνώρισα Miley Cyrus, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Jim Carrey. Αυτός που μου έκανε πραγματική εντύπωση ήταν ο Rohan Marley, ένας από τους 12 υιούς του Bob Marley ο οποίος φυσικά είναι ένας εκ των τριών “εν ενεργεία” που δίνει κάτι στο όνομα του και το εκμεταλλεύεται θετικά. Έχει μια σειρά προϊόντων καφέ που λέγεται “Marley Cofee”. Μου έκανε πολύ εντύπωση η αύρα του» αναφέρει.

Σε τι διαφέρουν τα μοντέλα της Ελλάδας από της Αμερικής;

«Πιστεύω περισσότερο στις ευκαιρίες. Σαν μοντέλα, σαν εμφάνιση, δεν έχουν κάποια διαφορά και εδώ τα παιδιά είναι όμορφα και γυμνασμένα και εκεί είναι όμορφα και γυμνασμένα. Εδώ έχουμε μια μεσογειακή ομορφιά, εκεί έχουν περισσότερο ως στοιχείο μόδας το “baby face”. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι οι ευκαιρίες και το πώς ερμηνεύεται το modeling και το μοντέλο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι μια η έννοια αλλά με δυο διαφορετικές ερμηνείες» υποστηρίζει στο «Celebrity Life Game».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης