Ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν έφυγε από την Ελλάδα λόγω κρίσης, αλλά επειδή ήθελε να κάνει καριέρα στο Hollywood και να γνωρίσει νέες προκλήσεις.

Πόσο δύσκολο ήταν να το πάρει απόφαση;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια εσωτερική ανάγκη. Στην Ελλάδα, μετά από 13 χρόνια συνεχούς δουλειάς, η καριέρα μου θα έμενε στάσιμη: θα συνέχιζα να δουλεύω στο θέατρο και την τηλεόραση, θα έφθανα στα 40 μου, θα είχα ένα ωραίο σπίτι και οικογένεια και θα ήθελα να αυτοκτονήσω από βαρεμάρα».

Έχει καταφέρει να κάνει καριέρα στο εξωτερικό;

«Δεν ξέρω αν μετά από δύο ταινίες μεγάλου μήκους, διαφημίσεις, καμπάνιες κι ένα σίριαλ στην αμερικανική τηλεόραση μπορώ να σου πω πως κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Σίγουρα, όμως, έχω καταλάβει πως για να δουλέψεις εδώ χρειάζεται επιμονή, υπομονή και να ’σαι έτοιμος να βρεις πολλές πόρτες κλειστές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χρήματα, σε σύγκριση με την Ελλάδα, είναι καλύτερα;

«Τα χρήματα δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά στην Ελλάδα. Μιλάμε για μια παγκόσμια αγορά, με παραγωγές πολλών εκατομμυρίων. Ακόμα κι ένας άγνωστος, πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός, μπορεί να βγάλει από 400 χιλιάδες δολάρια μέχρι περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια, αν κλείσει μια δουλειά ως πρωταγωνιστής σε κεντρικό σίριαλ».

Ποια ήταν η πρώτη του δουλειά στην Αμερική;

«Μια ταινία μικρού μήκους (το «Love at first sight»), που προβλήθηκε στις Κάννες. Αυτό το διάστημα πηγαίνω σε πολλές οντισιόν και περιμένω να ξεκινήσω τα γυρίσματα για τον 2ο κύκλο της σειράς “Banshee”».

ΠΗΓΗ: TV Glam

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης