Ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου περνούν ένα από τα καλύτερα και πιο γεμάτα καλοκαίρια της ζωής τους, αφού έπειτα από πολλά χρόνια ο Έλληνας γκαρντ δεν έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα, λόγω του τραυματισμού του.

Ξεκίνησαν τις διακοπές τους από τον Άγ. Νικόλαο στην Κρήτη και πριν από λίγες μέρες έφτασαν στην Πάτμο. Στο «ΟΚ!» που κυκλοφορεί έχει φωτογραφίες του ζευγαριού μαζί με τα παιδιά τους από την παραλία Κάμπος, όπου βρέθηκαν στις 21 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας κάτοικος του νησιού αποκάλυψε: «Είναι πολύ στοργικοί γονείς και ο Βασίλης Σπανούλης έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του. Δεν του χαλούσε το χατίρι όταν ο μικρός είχε διάθεση για παιχνίδι. Έδειχνε και ο ίδιος να το διασκεδάζει, καθώς αισθανόταν για λίγο ξανά παιδί. Μάλιστα κάποια στιγμή πήρε το νεροπίστολο του γιου του και άρχισε να τον πιτσιλάει με νερό, ενώ στη συνέχεια έκανε το ίδιο και στους φίλους τους που ήταν μαζί τους».
 
Και στη συνέχεια για το ερωτευμένο ζευγάρι δήλωσε: «Με την Ολυμπία φαίνεται ότι είναι πολύ ερωτευμένοι. Δεν δίστασαν μάλιστα να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά δημοσίως!».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτονται την Πάτμο, αφού το είχαν κάνει και το καλοκαίρι του 2011.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης