Στον αέρα φαίνεται πως βρίσκεται ο τελικός του Survivor σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η Real News.

Πιο συγκεκριμένα λένε τις επόμενες ημέρες ο ΕΣΡ θα αποφασίσει αν το ριάλιτι επιβίωσης θα αλλάξει ώρα μετάδοσης. Αυτό μπορεί να αλλάξει εντελώς τα δεδομένα και ο ΣΚΑΙ να πρέπει να πάρει νέες αποφάσεις μαζί με τον Τούρκο παραγωγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν συμβεί κάποιο από τα παραπάνω ενδεχόμενα, το Survivor θα μεταδίδεται στις 23:00 και όχι στις 21:00. Ωστόσο, εκπρόσωποι του ΣΚΑΙ βρέθηκαν στον ΕΣΡ για να υπερασπιστούν το παιχνίδι.

Το πιο σημαντικό είναι πως μαζί τους είχαν κι ένα παιδοψυχολόγο. Ένα από τα βασικότερα επιχειρήματα τους για να μην δεχθούν κάποια αλλαγή, είναι το γεγονός πως τα συμπεράσματα που υπάρχουν στην έκθεση των νομικών του ΕΣΡ εξάγονται από ένα πολύ μικρό δείγμα, διάρκειας μόλις 1,5 ώρας, ενώ το παιχνίδι ξεπερνά τις 300 ώρες.

Επιπλέον, ανέφεραν πως η καταγγελία κατά του Survivor έγινε από μία μόνο ΕΛΜΕ, τη στιγμή που υπάρχουν συνολικά 92. Η απόφαση όμως θα παρθεί τις επόμενες ημέρες και αν ο ΕΣΡ αποφασίσει την αλλαγή ώρας, τότε ο τελικός του παιχνιδιού ενδέχεται να μην προβληθεί στις 21:00. Σύμφωνα με την Real αυτό θα επιφέρει αλλαγές και στη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς η ζώνη των 23:00 είναι πιο οικονομική και έτσι ο σταθμός θα πρέπει να διαπραγματευτεί ξανά με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης