Τα πάνω-κάτω ήρθαν την Τρίτη, στο «επικό» πρώτο επεισόδιο του Survivor μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

Μία αποχώρηση, μία επιστροφή και τέσσερις υποψηφιότητες για αποχώρηση από την ομάδα των «Διασήμων» είναι τα στοιχεία που έκαναν το χθεσινό επεισόδιο πραγματικά ανατρεπτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, όπως ανακοινώθηκε διά στόματος του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη αποχώρησε «για προσωπικούς λόγους» λίγα λεπτά μετά την περίφημη «έξοδο» του συμπαίκτη της Στέλιου Χανταμπάκη και ό,τι ακολούθησε.

Η αποχώρηση της Ειρήνης

Η Ειρήνη, μία δυνατή κατά τ’ άλλα παίκτρια, δεν άντεξε τις συνθήκες αλλά και τον παραγκωνισμό της από την υπόλοιπη ομάδα και ως εκ τούτου αποφάσισε να τελειώσει με αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και να επιστρέψει στην καθημερινή της ζωή.

Φεύγοντας, αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες της λέγοντας πως η ίδια ό,τι ήταν να πάρει το πήρε, και υπενθύμισε στους συμπαίκτες της με νόημα πως το Survivor είναι απλά «ένα παιχνίδι. Αυτό να θυμάστε». Σε κλίμα συγκίνησης η τραγουδίστρια είπε πως θα της λείψουν τα αγωνίσματα και γενικότερα το παιχνίδι, όμως ξεκαθάρισε πως απόφασή της ήταν αμετάκλητη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους ακριβείς λόγους για τους οποίους έλαβε μια τέτοια απόφαση, θα τους μάθουμε προφανώς στο εγγύς μέλλον.

Η επιστροφή του Μάριου

Μία ευχάριστη έκπληξη που επεφύλασσε το χθεσινό επεισόδιο για τους περισσότερους τηλεθεατές ήταν η επιστροφή του «μαχητή» Μάριου Πρίαμου.

Εμφανώς πιο ξεκούραστος και πιο… χορτάτος ο «τρελός Κύπριος» επέστρεψε στην αγκαλιά της ομάδας του, η οποία τον υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά, γνωρίζοντας πως εκτός από καλός παίκτης, είναι και ένα «καλό παιδί» που αποφεύγει σε γενικές γραμμές την ίντριγκα.

Ο Μάριος δήλωσε πως δεν είναι 100% έτοιμος για τα αγωνίσματα και παρόλο που οι γιατροί του είχαν συστήσει να μείνει εκτός για τουλάχιστον έναν μήνα, ο ίδιος δεν άντεξε, του έλειψε το παιχνίδι και επέλεξε να επιστρέψει σε αυτό. «Προτιμώ να είμαι εδώ από το να βλέπω τους τοίχους του νοσοκομείου» είπε ο Μάριος, ο οποίος κατά πληροφορίες διατήρησε το χιούμορ του, ακόμη και τις δύσκολες στιγμές της νοσηλείας του.

Μένει να δούμε, πώς θα αποδώσει στα αγωνίσματα και κατά ποσό θα τον επηρεάσει ο τραυματισμός στις επιδόσεις του.

Η «τετραπλή» υποψηφιότητα και οι δύσκολες στιγμές των «Διασήμων»

Η αποχώρηση τόσο του Στέλιου Χανταμπάκη όσο και της Ειρήνης Παπαδοπούλου φαίνεται πως κατέβαλε ψυχολογικά του «Διάσημους» οι οποίοι έχασαν με 10-7 από τους «Μαχητές» και κλήθηκαν να ψηφίσουν για μια ακόμη αποχώρηση.

Από τη στιγμή που ο Στέλιος Χανταμπάκης έφυγε, πλέον η ομάδα φαίνεται πως έχει διασπαστεί και επικρατεί διχογνωμία για τα κριτήρια με τα οποία ο καθένας επιλέγει τον υποψήφιο για αποχώρηση. Έτσι κάποιοι επιλέγουν την προσωπική συμπάθεια ή αντιπάθεια, ενώ άλλοι θέτουν ως βασικό κριτήριο τις επιδόσεις των παικτών στα αγωνίσματα.

Η διχογνωμία αυτή φάνηκε στην χθεσινή ψηφοφορία, από την οποία αναδείχθηκαν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση – ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Λάουρα Νάργες.

Άλλοι δύο βγήκαν από την ψηφοφορία των παικτών που κέρδισαν την ατομική ασυλία, δηλαδή ο Μπο και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Και οι δύο δήλωσαν πως βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση παρόλα αυτά έθεσαν στη διάθεση του κοινού τον Κώστα Κοκκινάκη (ψήφος Χρανιώτη) και τον Λάμπρο Χούτο (ψήφος Μπο). Ο Μπο αποφάσισε να προστατεύσει την αθλητικογράφο Ευρυδίκη Βαλαβάνη, χωρίς να εξηγήσει τις αιτίες που «έδωσε» τον πρώην ποδοσφαιριστή φίλο του. Αρκέστηκε να πει πως δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για αυτό, αποδίδοντας την επιλογή του στην τύχη.

Η αποχώρηση του όποιου παίκτη προσεχώς, θα είναι και η τελευταία πριν από την ένωση των δύο ομάδων. Τα προγνωστικά πάντως δείχνουν ως πιο πιθανούς για να αποχωρήσουν τη Λάουρα Νάργες ή τον Λάμπρο Χούτο. Η πρώτη διότι στα αγωνίσματα δεν έχει επιδείξει μεγάλες ικανότητες, αρνούμενη αρκετές φορές να συμμετάσχει σε αυτά, και ο δεύτερος διότι σε γενικές γραμμές θεωρήθηκε πως συμμετείχε ενεργά στον παραγκωνισμό τόσο της Ειρήνης Παπαδοπούλου όσο και του Γιώργου Αγγελόπουλου, δύο παικτών που ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στην πλειονότητα του κοινού. Ο Λάμπρος Χούτος θεωρήθηκε πως έκανε πολύ κακές επιλογές μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη και κατηγορήθηκαν για ασέβεια έναντι ορισμένων από τους πιο δυνατούς παίκτες.

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές μετά και την τελευταία αποχώρηση, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει πως θα κινηθούν οι παίκτες μετά την ένωση. Θα παραμείνουν δύο ομάδες, ή θα γίνουν άλλου είδους προσεγγίσεις; Σύντομα θα ξέρουμε…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης