Για άλλη μία φορά, το επεισόδιο του «Survivor» της Τρίτης τα είχε όλα: ένταση, ίντριγκα και νεύρα… πολλά νεύρα.

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε τη Λάουρα Νάργες και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να δηλώνουν «κουλ» για το γεγονός πως είναι υποψήφιες προς αποχώρηση και «περίεργες» να δουν πώς θα ανταποκριθεί ο κόσμος στη νέα ψηφοφορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον στίβο μάχης, πάντως, κάθε άλλο παρά άνετες ήταν, ιδιαίτερα δε η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ, η οποία είτε λόγω της πίεσης στο αγώνισμα είτε λόγω της υποψηφιότητάς της – ή και για τους δύο λόγους ταυτόχρονα – επιδόθηκε προς το τέλος του αγώνα σε ένα παραλήρημα, ουρλιάζοντας και πετώντας μπουκάλια με νερό.

Ειδικότερα, ήταν προς το τέλος του αγώνα, όταν έπειτα από αρκετή ώρα κατάφερε να κερδίσει τη Σάρα των «μαχητών» πετυχαίνοντας το 9-9 για την ομάδα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν τότε που οι συμπαίκτες της έσπευσαν να τη συγχαρούν αγκαλιάζοντάς την, όμως εκείνη άρχισε να ουρλιάζει πως δεν μπορεί να ανασάνει.

Το σκηνικό συνεχίστηκε στον πάγκο της ομάδας, οπότε και η Βαλαβάνη άρχισε να ωρύεται, με αποτέλεσμα να πετάξει το μπουκάλι του νερού που κρατούσε, να φύγει μακριά και στο τέλος να καταρρεύσει, αφήνοντας τους συμπαίκτες της… σύξυλους.

Η ένταση συνεχίστηκε, με τον Γιώργο Χρανιώτη να φωνάζει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ωστόσο, τον λόγο έλαβε το «βαρύ πυροβολικό», ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος προέβη σε μια πρωτοφανή έκρηξη, με το μάτι του να… γυαλίζει περίεργα, όταν του είπαν να μην πάει κοντά της.

Τον ρόλο του… πυροσβέστη ανέλαβε ο ράπερ Μπο, ο οποίος φάνηκε να… τρομάζει από την αντίδραση των δύο παικτών – της Βαλαβάνη και κυρίως του Αγγελόπουλου.

Κατά τ’ άλλα, οι «μαχητές», αν και από νωρίς έδειχναν αποφασισμένοι να κερδίσουν και πάλι ένα έπαθλο, τελικά έχασαν με 10-9, καθώς το «δίδυμο» του Μάριου Πρίαμου και της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου δεν φάνηκε αρκετά δυνατό για να νικήσει τους δύο πιο δυνατούς παίκτες των «διασήμων», δηλαδή τους Αγγελόπουλο και Βαλαβάνη.

Έτσι οι «διάσημοι» κέρδισαν το έπαθλο και παρακολούθησαν τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθισμένοι σε αναπαυτικούς καναπέδες, με μπίρες και άφθονο φαγητό.

Σήμερα η αποχώρηση

Στο σημερινό επεισόδιο του «Survivor» θα δούμε ποιος παίκτης από την ομάδα των «διασήμων» θα αποχωρήσει.

Η Λάουρα Νάργες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Μπο, οι οποίοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, δεν κρύβουν το πόσο στενοχωρημένοι είναι που για κάποιον θα τελειώσει το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο!

Επίσης, στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, όπου θα παρακολουθήσουμε έναν δύσκολο στίβο μάχης, αυτήν τη φορά θα δούμε πάλι τον Γιάννη Σπαλιάρα να πετά μια ατάκα που θα κάνει τον «τρελοκύπριο» – όπως τον αποκαλούν- Μάριο Ιωαννίδη να «βγει από τα ρούχα του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης