Σε ρυθμούς Survivor ζουν οι τηλεθεατές οι οποίοι το βράδυ της Δευτέρας αναμένουν να παρακολουθήσουν έναν ακόμα αγώνα ασυλίας μεταξύ των ομάδων των Διάσημων και των Μαχητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μεγάλα ερωτήματα και σ΄αυτή την αναμέτρηση είναι ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν στο αγώνισμα και ποιοι θα πάρουν την ατομική ασυλία.

Αυτό το οποίο αναμένεται επίσης είναι ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα προταθούν προς αποχώρηση αλλά και πως θα αντιδράσουν στο «Συμβούλιο του Νησιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «Μαχητές» στόχο έχουν να κερδίσουν την ασυλία για να μην δουν τον αριθμό τους να μειώνεται περισσότερο έτσι ώστε να έχουν μεγαλύτερες δυσκολίες στα εναπομείναντα αγωνίσματα.

Την Κυριακή «Μαχητές» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-6 και απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού που ήταν μπιφτέκια, σουτζουκάκια, σαλάτες, πουρέ και ψωμί, ενώ οι «Διάσημοι» έκαναν ρεκόρ έβδομης συνεχόμενης ήττας και έμειναν ξανά νηστικοί.

Η έλλειψη τροφής δείχνει να έχει εξαντλήσει φανερά τους Διάσημους που έχουν χάσει ο καθένας από αρκετά κιλά ενώ παράλληλα έχει ανάψει τα αίματα και έχει σπείρει μεταξύ τους την διχόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ρεκόρ με επτά νίκες για τους «μαχητές» – «Δύσκολη» η κατάσταση για την ομάδα των «διασήμων»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης