Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του νέου βιβλίου της Δήμητρας Παπανδρέου με τίτλο «Οργή Ανδρέα», διαρρέουν στη δημοσιότητα τα πρώτα αποσπάσματά του, που σίγουρα θα προκαλέσουν πονοκέφαλο σε πολλούς. Η χήρα του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου περνάει στην αντεπίθεση, μετά και τη σφοδρή επίθεση που δέχτηκε μέσα από το βιβλίο «Έρωτας και εξουσία» της Μαργαρίτας Παπανδρέου!

«Εγώ μπήκα στη ζωή του Ανδρέα με δική του επιλογή, αφότου το ζευγάρι ήταν ήδη συμβατικό και ο Ανδρέας «φευγάτος» από πάρα πολύ καιρό. Δεν τους χώρισα εγώ, ζούσαν στην ουσία χωριστά», γράφει χαρακτηριστικά η Δήμητρα Παπανδρέου. Μάλιστα κάνει αποκαλύψεις για έναν σύντροφο της Μαργαρίτας, έναν Αμερικανό καθηγητή, που παραλίγο να κληρονομήσει τη σύνταξή του, αν δεν έφερναν αντιρρήσεις τα παιδιά του. Αποκαλύπτει επίσης τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Μαργαρίτας για να δεχτεί να δώσει διαζύγιο στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο ποίος αναγκάστηκε να κάνει έρανο για να μαζέψει το ποσό, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε αποσπάσματα από το βιβλίο «Οργή Ανδρέα»

Η οργή του Ανδρέα

«Η επίγνωση της απουσίας του με βασανίζει μέρα νύχτα, έρχεται κάθε τόσο σαν όραμα και είναι σαν να τον ακούω οργισμένο, σαν να είναι εδώ μπροστά μου και αναρωτιέται με θυμό: «Κανένας, μα κανένας απ’ όλους αυτούς τους ευεργετημένους αχάριστους να μην σεβαστεί την πολιτική μου παρακαταθήκη; Έπεσαν να εξαφανίσουν καθετί που με θυμίζει. Τα βιβλία μου αποσύρθηκαν! Μέχρι και οι φωτογραφίες, τα βίντεο των ομιλιών μου, οι εκδόσεις των εισηγήσεών μου, όλα! Τα συνθήματα, οι διακηρύξεις, η πολιτική γραμμή που έχω χαράξει έχουν αποσιωπηθεί! Τίποτα δεν θυμίζει εμένα και τις ιδεολογικές και πολιτικές μου αρχές, ούτε το μόρφωμα αυτό έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ που αγάπησε …

Διαβάστε τις σοκαριστικές αποκαλύψεις στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης