Η Ναταλία Γερμανού σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες της την υπόθεση Παντελή Παντελίδη και δεν έκρυψε την ενόχλησή της με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα.

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε σε όλα όσα έχουν συμβεί από τότε μέχρι σήμερα και αναφέρθηκε κυρίως στις έντονες αντιδράσεις της Μίνας Αρναούτη μέσα από τα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που σκοτώθηκε ο Παντελής και κινδύνεψαν οι ζωές και της Φρόσως και της Μίνας. Και το θρίλερ συνεχίζεται. Προκαλώντας διαφόρων ειδών συναισθήματα και αντιδράσεις. Θέλω να ακούσω τις απόψεις σας. Είμαστε επτά άτομα και δεν χρειάζεται να έχουμε την ίδια άποψη. Σαφώς υπάρχει η εισαγγελική αρχή που θα αποφασίσει και ιατροδικαστές και νομικοί που θα αποφασίσουν. Εννοώ ότι έχω γνώμη για την τροπή που έχει πάρει η ιστορία. Δεν θεωρούμε ότι η Αρναούτη θα έπρεπε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της κλεισμένη σε τέσσερις τοίχους. Όμως δεν θεωρώ ότι θα πρέπει η Μίνα Αρναούτη να ρίχνει λάδι στη φωτιά με τις αναρτήσεις της αλλά πολλές φορές καλό είναι να φρενάρουμε την πένα μας, τη γλώσσα μας, τη σκέψη μας πολλές φορές. Αυτή είναι η ταπεινή άποψή μου, αν και έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια λέγονται…» είπε η παρουσιάστρια.

Πηγή: govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης