Τη Μεγάλη Τετάρτη η Ντορέττα Παπαδημητρίου και οι συνεργάτες της αποχαιρέτησαν το κοινό που στήριξε τα «Καλημερούδια» όλους αυτούς τους μήνες.

Μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής ο Δημήτρης Μηλιόγλου, η Σοφία Μανωλάκου και η Μαριέλλα Σαββίδου έστειλαν τα δικά τους μηνύματα μέσα από τα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης έγραψε: «Θα κρατήσω τα χαμόγελα… τις στιγμές μας… τα γέλια μας… τις κουβέντες μας… τους νέους μου φίλους… Στην καρδιά μου δεν χωρά κανένα μαύρο συναίσθημα. Μόνο η χαρά και η αγάπη που εισέπραξα από τα καλημερούδια μου! Θα πω καλό Πάσχα και θα περιμενω τα καλά που μας έρχονται! Θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε σας που κάθε μέρα στηρίζατε όλο και πιο δυνατά μια εκπομπή που πιστεύω οτι έχει ακόμα πολλά χιλιόμετρα μπροστά της… Και στα ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα πω απλά ένα ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ! …».

Η Σοφία Μανωλάκου κοινοποίησε το μήνυμα της Μαριέλλας Σαββίδου και έγραψε: «Θα μας λείψετε πολύ, ήσασταν η καλύτερη παρέα το πρωί!!».

Και η Μαριέλλα ανέφερε: «Η εκπομπή@kalimeroudia ξεκίνησε με μεγάλη όρεξη και χαρά, δουλέψαμε πολύ σκληρά και βάλαμε όλες μας τις δυνάμεις και την καλή διάθεση για να κάνουμε τα πρωινά σας όσο πιο όμορφα μπορούσαμε. Και μας το ανταποδώσατε με την αγάπη σας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης