Πλησιάζει το καλοκαίρι και όλες οι κυρίες θέλουν να εμφανιστούν fit στις παραλίες. Έτσι, όλα τα περιοδικά μιλούν για δίαιτες.

Αν αυτές, μάλιστα, μπορούν να συνδυαστούν και με θέματα lifestyle, τότε ακόμα καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαριέττα Χρουσαλά αποκαλύπτει για πολλοστή φορά τα μυστικά της σιλουέτας της, την επιθυμία της για δεύτερο παιδί και ποζάρει με μαγιό, όπως παλιά, όταν ήταν μοντέλο.

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα κιλά της εγκυμοσύνης της, αρκετούς μήνες μετά, βέβαια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πήρα περίπου 7,5 με 8 κιλά. Με βοήθησε το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη μου εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εγώ τρελαίνομαι για τα φρούτα, οπότε έτρωγα συνέχεια, αντί για γλυκά. Έπειτα είχε ζέστη, οπότε δεν μπορούσα να καταναλώσω μεγάλες ποσότητες φαγητού, και έτσι δεν πήρα πολλά κιλά. Στον θηλασμό, δε, τα έχασα πολύ εύκολα όλα».

Διατροφή και γυμναστική.

«Κάνω βάρη, ενδυνάμωση μυών, κοιλιακούς. Με την εγκυμοσύνη το σώμα αλλάζει. Όταν γεννάς και έχεις το μωρό αγκαλιά και συνεχίζεις να βλέπεις την κοιλιά σου φουσκωμένη, νιώθεις περίεργα. Άλλωστε, ο οργανισμός δέχεται ένα σοκ με την αυξομείωση του βάρους. Χρειάζεται, λοιπόν, υπομονή. Ακόμα και κιλά να μην πάρει κανείς, αλλάζει όλο το σώμα. Εννιά μήνες που χρειάζεται για να χτιστεί κάτι, εννιά μήνες μετά χρειάζεται για να ξεχτιστεί. Δεν γίνεται μέσα σε δύο μήνες να επανέλθεις. Κάνω, λοιπόν, γυμναστική και κάνω λίγο διατροφή».

«Τρώω φυτικές ίνες, λίγα φρούτα, πολλές σαλάτες με λαχανικά, πρωτεΐνες και γενικά καταναλώνω τροφές που σου δίνουν ενέργεια, χωρίς να παίρνεις θερμίδες» αποκάλυψε.

Και λίγο lifestyle για το τέλος:

«Θέλουμε και δεύτερο παιδάκι, αλλά δεν ξέρω πότε θα έρθει. Γενικά, θα ήθελα να είμαστε ήρεμοι, να μεγαλώσει λίγο η μικρή, να μπορεί να περπατά, να συνεννοείται, να είναι κάπως αυτόνομη και μετά. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει, ιδανικά όμως θα ήθελα να έχει μεγαλώσει λίγο η μικρή».

ΠΗΓΗ: Εγώ Weekly 

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης