Ήταν μια χρονιά γεμάτη λάμψη, αστέρες,glamorous… και πολλά πολλά πάρτι!

Όλα αυτά βέβαια συνέβησαν στο Χόλιγουντ στη καρδιά της διασκέδασης και του haute couture!
Ξεκινάμε από το εμφανές και αναμενόμενο πάρτι στο Met Gala, όπου διάσημοι αστέρες γιόρτασαν τη ζωή και το έργο του σχεδιαστή Charles James. Τα διάφανα φορέματα με ατελείωτες ουρές γέμισαν το κόκκινο χαλί και οι άντρες μέσα στα λευκά τους κοστούμια ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη του στυλ .Ανάμεσα σε αυτούς και η Beyoncé, ο Jay Z και η Lupita Nyong’o.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Donatella Versace ανέβασε με τη σειρά της την ένταση κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας – οι δημιουργίες της για τη σειρά Versus του Anthony Vaccarello αποτέλεσε μια πολύ «δυναμική» αρχή με την Naomi Campbell και την Jennifer Hudson να περπατάνε στην πασαρέλα. Εξίσου εντυπωσιακά ήταν και τα CFDA Fashion Awards που έλαβαν χώρα στο Alice Tully Hall του Lincoln Center στη Νέα Υόρκη. Εκεί, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Rihanna – όχι μόνο λόγω της του Adam Selman φορέματος που φορούσε, αλλά και λόγω ενός βίντεο που προβλήθηκε και έδειχνε μια συνομιλία ανάμεσα στη RiRi και την Anna Wintour και έκανε τους πάντες να λυθούν στα γέλια.

Στο μεταξύ, στο Λος Άντζελες, ο Tom Ford τιμήθηκε από το amfAR, και από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Miley Cyrus, η Rihanna (η οποία εμφανίστηκε φορώντας δημιουργία του) και ο Justin Timberlake, ενώ τα βραβεία της σεζόν παρακολούθησε από κοντά το ζεύγος Jolie-Pitt και η Oprah…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης