Είναι ευγενικός και συνάμα ντροπαλός. Μας συστήθηκε ως παίκτης του «The game of love» και δεν άργησε να αγαπηθεί από το κοινό.
Ο λόγος για το Σωτήρη Σπύρη τον Καλαματιανό «γίγαντα» που όπως τον χαρακτηρίζουν έχει τη ψυχή ενός μικρού παιδιού.
Μπορεί να έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμά αθλητικά κορμιά όμως αυτό που τον έκανε ξεχωριστό στους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 και στο τηλεοπτικό κοινό δεν ήταν άλλο από το χαρακτηριστικό και ξεχωριστό χαμόγελο του.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο 35χρονος Σωτήρης Σπύρης άφησε για λίγο την αγαπημένη του Καλαμάτα, βρέθηκε στην Αθήνα, με σκοπό να συζητήσει τις προτάσεις που καταφθάνουν στον ίδιο και σε συνεργάτες του, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, και όχι μόνο.
Ο ίδιος πριν από λίγες μέρες δήλωσε πως θα ασχοληθεί με το personal training με σκοπό να αναδείξει και να εξελίξει την πραγματική έννοια που έχει ο συγκεκριμένος χώρος.
Μπορεί τα γυρίσματα να ολοκληρώθηκαν για το «The game of love» όμως μέρα με την μέρα γίνεται ακόμα πιο αγαπητός καθώς το reality που συμμετέχει μεταδίδεται αυτή τη περίοδο και θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούλιο.
Μάλιστα όταν την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε μαζί με την παρέα του το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, τα κινητά και οι φωτογραφικές μηχανές, έκαναν τη νύχτα μέρα για μία αναμνηστική φωτογραφία μαζί του, μιας και είναι από τους πιο αγαπητούς και πιο δημοφιλείς του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης