Mε αγωγές κατά αυτών που του χρωστάνε χιλιάδες ευρώ, ανάμεσά τους και πολλές επώνυμες τραγουδίστριες, είναι έτοιμος να κινηθεί ο γνωστός στυλίστας Τάσος Καράμπελας. Μετρώντας δεκαετίες στον χώρο της showbiz, και έχοντας συνεργαστεί με τα πιο λαμπερά ονόματα, «χτυπημένος» από την οικονομική κρίση, χρειάστηκε πριν από δύο μήνες να βάλει λουκέτο στο ατελιέ του. Σε αυτό συνέβαλλαν και πολλές κυρίες που είχε συνεργαστεί οι οποίες και τον φέσωσαν.

«Στις συνεργασίες μου με σπουδαίες γυναίκες και σοβαρούς καλλιτέχνες ποτέ δεν αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο. Από τη Μαρινέλλα και την Άντζελα Γκερέκου, τον Τόλη Βοσκόπουλο, την Έλλη Στάη έως την Ελεονόρα Ζουγανέλη, όλοι τους ήταν καλοπληρωτές μέχρι τελευταίου σεντ» εξομολογήθηκε αγανακτισμένος στην Espresso ο στιλίστας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεφυλλίζοντας το τεφτέρι με αυτούς που του χρωστάνε, όπως αναφέρει, βρίσκει κάποιος το σημαντικό ποσό των 9.500 ευρώ που του οφείλει πασίγνωστη ερμηνεύτρια του εντέχνου.

Η 45χρονη καλλιτέχνιδα, με δύο διαχρονικά τραγούδια, που όμως δεν έκανε ποτέ κάποια σπουδαία επιτυχία, φέρεται ότι δυσκολεύεται να αποπληρώσει τον σχεδιαστή. Όπως ισχυρίζεται ο Τάσος Καράμπελας, η διάσημη πελάτισσά του εξαφανίστηκε και δεν επέστρεψε ούτε μέρος από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που «σήκωσε» από το ατελιέ του, πριν από δύο χρόνια.

Πάρτε μία γεύση από τις λαμπερές κυρίες με τις οποίες έχει συνεργαστεί… στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης