Οι «Απαράδεκτοι» το βράδυ της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου έκαναν reunion στην εκπομπή «Τι Νέα» στο Mega, με αφορμή τα 26 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής Δέσποινα Βλεπάκη και Κώστας Γιαννακίδης υποδέχτηκαν στο στούντιο τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Γιάννη Μπέζο και τον Σπύρο Παπαδόπουλο, και μίλησαν για τη δημιουργία της σειράς και όσα βίωνε στα γυρίσματα η παρέα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, που εκτός από πρωταγωνίστρια ήταν και δημιουργός της σειράς, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ξαναδούμε τη σειρά στους δέκτες μας απάντησε: «Δεν ξέρω… Εμένα μου είπαν πολλές φορές και τα παιδιά. Η αίσθηση ότι λείπει ένας… Ότι τι δηλαδή;», αναφερόμενη στον Βλάσση Μπονάτσο, που έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

Μπορεί να έχουν περάσει 11 χρόνια από τον θάνατό του, όμως στη χθεσινή εκπομπή ήταν «παρών» μέσα από τις αφηγήσεις των φίλων του. «Έχει αργήσει ως συνήθως» ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ η Δήμητρα Παπαδοπούλου επαναλάμβανε ότι «είναι κάπου εδώ» και παραδέχθηκε ότι του μιλάει συχνά. Μάλιστα εξήγησε πως έχει ακόμη ένα πουκάμισό του στο σπίτι, το οποίο όποτε το βλέπει μονολογεί «θα το δώσω στην κόρη σου, Βλάσση», αλλά πάντα το κρατάει.

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε πως ήταν ένας άνθρωπος με υγιή ματιά και ότι, παρά το γεγονός ότι σαν ιδιοσυγκρασίες δεν ταίριαζαν, ζήλευε τον χαρακτήρα και τη στάση ζωής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης