Λίγα είναι αυτά που γνωρίζαμε για την οικογενειακή κατάσταση του νέου παρουσιαστή του «Τροχού της τύχης», Πέτρου Πολυχρονίδη. Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega με μία» μας συστήθηκε καλύτερα, αποκαλύπτοντας και μια άγνωστη και πολύ στενάχωρη στιγμή της ζωής του. Μιλώντας για το αιφνίδιο θάνατο της αδερφής του, κατά τρία χρόνια μικρότερη από εκείνον!

«Πέρυσι τέτοια εποχή «έφυγε». Είχε 30 χρόνια μια σπάνια ασθένεια, που είναι δύσκολο ακόμα και να την πεις, την υπογαμμασφαιριναιμία. Με την ευκαιρία, επειδή την έχουν ελάχιστοι άνθρωποι στην Ελλάδα, ήθελα να πω ότι το μόνο που λείπει, επειδή είναι θεραπεύσιμη πια, είναι ένα δωμάτιο νοσοκομείου δικό τους. Όταν έχεις υπογαμμασφαιριναιμία σε βάζουν σε ένα δωμάτιο με πνευμονία, κολλάς κι άλλες πέντε έξι αρρώστιες από εκεί», αποκάλυψε ο παρουσιαστής ενώ στην συνέχεια μίλησε για τον αγώνα που έδωσαν οικογενειακώς για να την σώσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θεραπεύεται η ασθένεια. Απλώς, από τα πολλά χρόνια μέσα στα νοσοκομεία, κόλλησε κι άλλες αρρώστιες. Για αυτό λέω ότι οι άνθρωποι που έχουν αυτή την ασθένεια στην Ελλάδα χρειάζονται ένα δωμάτιο. Όχι ένα νοσοκομείο, ένα δωμάτιο! Στη χώρα μας δεν γίνεται γιατί πάντα υπάρχει ένας ελληνικός λόγος για να μην γίνει κάτι στα νοσοκομεία».

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης