Ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς, έχοντας πρωταγωνιστήσει στο «Νησί», τα «Κλεμμένα Όνειρα», την «Δέκατη Εντολή», την «Στρίγγλα» και σε άλλες πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις, κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, δεν κρύβει ότι έχει περάσει δύσκολα στη ζωή του. Βιώνοντας με το χειρότερο τρόπο, το τραγικό δυστύχημα του αδερφού του, που σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν» αποκάλυψε ότι έγινε μπροστά στα μάτια του, με τον ίδιο να ευθύνεται για αυτό.

-Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γεννήθηκα στη Μάνη, στο χωριό Λάκκος ή Κατσαφαδιάνικα, όπως ονομάζεται, γιατί σχεδόν όλοι εκεί έχουν το επίθετο Κατσαφάδος. Οι γονείς μου ήταν πολύ φτωχοί. Ο πατέρας μου ασχολιόταν με τα πρόβατα και η μητέρα μου έκανε δώδεκα παιδιά. Εγώ είμαι ο «βενιαμίν» της οικογένειας. Φύγαμε από το χωριό και ήρθαμε στην Αθήνα, στην Άνω Γλυφάδα, όταν σε ηλικία 9 χρονών «έχασα» με τραγικό τρόπο τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο αδελφό μου, Παναγιώτη, με τον οποίο ήμασταν κολλητοί».

-Τι συνέβη με τον αδελφό σου;

«Τον «έχασα» με πάρα πολύ σκληρό και τραγικό τρόπο και με «συμμετοχή» μου εν – αγνοία μου – σ’ αυτό. Είναι ένα γεγονός που έχει σημαδέψει τη ζωή μου. Θεωρώ ότι τα προσωπικά μας δεν πρέπει να τα συζητάμε, αλλά αυτό σ’ το λέω, γιατί για εμένα είναι η «ταυτότητα» μου, είναι ο τρόπος της ζωής μου, είναι το συγκριτικό στοιχείο για όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Ήταν Πρωτομαγιά του 1963 και παίζαμε στα χωράφια. Εκεί βρήκα μια χειροβομβίδα. Χωρίς να ξέρω τι ήταν αυτό, του την έδωσα και… πάντα θα θυμάμαι τα μάτια του που με κοιτάξανε για λίγο και μετά…(σ.σ η φωνή του «σπάει» και βουρκώνει)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Τραγικό και μάλιστα για ένα παιδί 9 χρονών πολύ σκληρό να δει τέτοια εικόνα…

«Αυτό το τραγικό συμβάν που έζησα σε τόσο μικρή ηλικία που δημιούργησε πρόβλημα και για 3 χρόνια δεν…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης