Η νέα κόντρα στη σοουμπίζ είναι γεγονός. Ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν σταματάνε να πετάνε «καρφιά» ο ένας στον άλλον. Μετά τις καυστικές δηλώσεις που έκανε πριν λίγο καιρό ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή «Καλημερούδια», ήρθε η απάντηση του Γρηγόρη μέσα απ΄την εκπομπή «Happy Day».

«Εγώ με τον Γρηγόρη δεν έχουμε τίποτα κοινό σε πορεία, σε ηλικία είναι πιο μικρός, σε εκπαίδευση, σε παιδεία, σε γνώσεις, ο καθένας έχει τις δικές του ούτε καλό ούτε καλύτερο» είχε πει ο Πέτρος Κωστόπουλος και συμπλήρωσε: «Μου έκανε εντύπωση ότι στις πρώτες του εκπομπές είχε τέσσερις ανθρώπους του ΑΝΤ1 καλεσμένους, φαντάζομαι ότι ακόμα κάνει προπόνηση. Όπως κάνουν φιλικά μάτς στου Ρέντη στην αρχή, αυτό φαντάζομαι πως κάνει και ο Γρηγόρης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παρουσιαστής του «The 2night show» στον ΑΝΤ1 απάντησε στα «καρφιά» του Πέτρου, λέγοντας: «Χωρίς καμία δόση ειρωνείας θα πω πως τον Πέτρο τον εκτιμώ πολύ και τον γουστάρω ως τύπο αλλά ευτυχώς που μας χωρίζουν όλα αυτά τα πράγματα, γιατί δεν θα ήθελα να είμαι καθόλου Κωστόπουλος στην τηλεόραση» και πρόσθεσε…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης